Lue virallinen kuvaus

University of Canberra on joukko apurahoja, jotka ovat saatavilla kansainvälisille opiskelijoille.

Kaikessa on kyse sinusta

University of Canberra on vilkas hallitseva yliopisto, jossa tulevaisuutesi on tärkeintä. Meidät tunnustetaan kansainvälisesti, sijoittuvat maailman 100 parhaan nuoren yliopiston joukkoon ja teillä on suuret suunnitelmat tulevaisuutesi osalta.

Emme vain keskittyneet asioiden teoriaan, haluamme opettaa oppilaitamme niin, että he työskentelisivät. Sitä kutsumme työelämän integroiduksi oppimaksi, ja se on suuri syy siihen, että opiskelijamme ovat erittäin haluttuja Australiassa palkattujen ja kaikkein palkattomimpien joukossa.

Kurssimme

Yli 300 perustutkintoa, jatko- ja tutkintoasteita, jotka ulottuvat 28 laajalle alueelle, on varmasti urapolku, joka sopii sinulle UC: ssä.

Tutkimusalueemme ovat:

 • Kirjanpito ja johtaminen
 • Rakennettu ympäristö ja muotoilu
 • Viestintä ja media
 • Luova ja kulttuurinen käytäntö
 • koulutus
 • Hallitus ja politiikka
 • Terveys ja urheilu
 • Laki ja oikeus
 • Engineering, tietotekniikka ja data
 • tiede

Hieman meistä

Yliopisto perustettiin vuonna 1990, University of Canberra on saanut maineen tuottamaan maan työllistettäviä tutkintoja. Opiskelijamme ovat suuressa kysynnässä työnantajien kanssa kaikkialla Australiassa ja ympäri maailmaa.

Meillä on monipuolinen yhteisö, johon kuuluu yli 17 500 opiskelijaa, 2500 henkilöä ja 78 000 alumnia yli 105 maassa.

Vain 10 minuutin päässä Canberran CBD ja vain viiden minuutin päässä Belconnen kaupungin keskustasta, Bruce kampus sijaitsee 120 hehtaaria viehättävää native Bushin.

Kampusympäristömme kiertää kahviloita, ravintoloita, baareja, oleskelutiloja ja nurmikkoja ympäri. On olemassa joukko ammattilaisia ​​ja sosiaalisia seuroja, yhteiskuntia ja urheilujoukkueita sekä säännöllisiä sosiaalisia tapahtumia. Olemme myös ACT Brumbiesin, WNBL Canberra Capitalsin ja monien ammatti- ja eliittiurheilijoiden koti.

Yliopisto on äskettäin allekirjoittanut sopimuksia, jotka mahdollistavat yli 2 miljardin dollarin investoinnin kampuksella, mukaan lukien teknologiakeskuksen ja terveyskeskuksen, jossa on oma julkinen sairaala. Tule siis opiskelemaan todella innovatiivisessa yliopistossa, joka kirjoittaa omat historiansa.

Etkö voi tulla Canberraan? Tutustu Melbourne, Sydney ja Queenslandin yhteistyökumppaneidemme kursseihin.

Miksi UC?

 1. Yliopisto sijaitsee Canberrassa, Australian pääkaupungissa ja Australian liittovaltion hallituksessa ja parlamentissa.
 2. University of Canberra on nimetty maailman huippuyliopistoihin "Top 100 nuorella yliopistolla" arvostetulla 2017 Times Higher Education (THE) Young University -listalla.
 3. University of Canberra on sijoitettu arvokkaisiin "Top 100 yliopistoihin, jotka ovat alle 50-vuotiaita" vuoden 2016-17 QS Young University -listalla.
 4. Koulutuksemme keskittyvät kehittämään taitoja reaalimaailmalle, jossa painotetaan työelämän integroitua oppimista koko opetussuunnitelman puitteissa.
 5. Joustavat Pathways ovat yliopiston saatavilla University of Canberra yliopiston kautta.
 6. UC: n jatko työllisyysaste on 90 prosenttia (yli kansallisen yliopiston keskiarvon 89 prosenttia).
 7. UC-tutkinnon suorittaneiden palkkaerot kaikissa tutkimusalueissa ovat keskimäärin 58 000 dollaria vuodessa (yli kansallisen yliopiston keskiarvon 56 000 dollaria).
 8. UC: llä on kaikki - lukukausimaksut ovat maltillisia, luokkien koot ovat pienet, akateemiset standardit ovat korkeat ja tutkinnoissamme arvostetaan maailmanlaajuisesti.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MBA

University of Canberra

Meidän MBA kattaa kaikki liiketoiminnan hallinnon osa-alueet, mukaan lukien rahoitus, markkinointi, talous, strategiset prosessit ja ihmisten hallinta, ja huipentuu tutki ... [+]

University of Canberra on joukko apurahoja, jotka ovat saatavilla kansainvälisille opiskelijoille.Ryhdy maailmanlaajuiseksi yritysjohtajaksi

University of Canberra Master of Business Administration (MBA) tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää korkeatasoisia kompetensseja, jotka liittyvät erilaisiin yritystyyppeihin. Sinun tulee tutkia liiketoiminnan hienovaraisia ​​vivahteita kaikissa muodoissaan, jotta tulevaisuuden työllistyminen voidaan taata johtajaksi, ylimmälle johdolle tai yrittäjänä.

Meidän MBA kattaa kaikki liiketoiminnan hallinnolliset näkökohdat, mukaan lukien rahoitus, markkinointi, talous, strategiset prosessit ja ihmisten hallinta, ja huipentuu valitsemasi tutkimushankkeen loppuunsaattamiseen. Koska kurssi keskittyy voimakkaasti työelämän integroituun oppimiseen (WIL), valmistut vaikuttavasta kansainvälisen kokemuksen joukosta sekä vankka liiketoiminnan ajattelutavan, jota tarvitaan neuvottelemaan tiensä laillisten, teollisten ja kulttuuristen asetusten valikoiman kautta. luottavainen vuorovaikutus yhä monimutkaisemmassa liiketoimintaympäristössä.... [-]

Australia Canberra
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi