Rotterdam School of Management | Erasmus University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Viimeisten 40 vuoden aikana, Rotterdamin johtamiskoulu, Erasmus-yliopisto on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Euroopan johtavista yrityskouluista.

Jo kauan ennen kuin ”globaali” tuli tärkeäksi yrityskoulutuksen kuvaajaksi, RSM: n opiskelijat, tiedekunta ja henkilökunta heijastivat jo globalisoituvan maailman monimuotoisuutta.

Kuten isäntämaamme, joka on yksi maailman tunnetuimmista kansainvälisistä kaupankäynnin maista, RSM on jatkanut laajentumistaan ja kansainvälistymistä ja vahvistanut asemansa yhtenä Euroopan kansainvälisimmistä ja innovatiivisimmista yrityskouluista.

RSM: llä on erottuva henkinen kulttuuri. Uskomme, että johtajuutta voidaan opettaa henkisen ja käytännön haasteen yhdistelmällä. Uskomme, että erilaisissa ryhmissä työskentelyyn liittyvät vaikeudet edistävät luovia uusia lähestymistapoja liiketoiminnassa. Meillä on vastavuoroinen ja tukeva suhde monikansallisiin yrityksiin. Ja kannustamme joustavaan, laajaan ja joskus ikonikastiseen ajattelutapaan liiketoimintakäytännöissä ja tutkimuksessa.

Tämä erilainen lähestymistapa on auttanut RSM: ää luomaan huippuluokan ohjelmistoja sekä yhden maailman suurimmista ja tuottavimmista johtotehtävistä.


129261_FinalresizedStudentsMBA20187.jpg

RSM-lähestymistapa

RSM: ssä johtajuuden kehittäminen koskee henkisen ja henkilökohtaisen potentiaalin toteutumista. Täällä sinua haastavat älyllisesti korkeimman akateemisen sisällön ja jyrkimpien liike-elämän ajattelijoiden johdolla: tiedekunta, joka hyödyntää vuosien kokemusta organisaatioiden työskentelystä sekä oivalluksia omasta tutkimuksestaan. Te haastatte meidät: kyseenalaistetaan tosiseikat, kun ne esitetään ja arvioidaan kriittisesti oletuksia. Ja sinä haastatte itseäsi: kohtaatte rajoituksesi, työntätte aikaisempia rajoja, huomaatte, mikä todella ajaa käyttäytymistäsi ja toisten toimintaa.

Kehittämällä taitoja, joiden avulla johtavat ideat voidaan kääntää erinomaisiksi tuloksiksi liiketoiminnassa, tarvitaan toimia. Kaikki ohjelmat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden toimia ideoidensa avulla todellisissa tai simuloiduissa liiketoimintaympäristöissä, yritysliiketoiminnoista ja harjoittelusta todellisiin konsultointiprojekteihin, kansainväliseen matkustamiseen ja osallistumiseen klubeihin ja opiskelijahallintoihin.

RSM: ssä monimuotoisuutta ei arvosteta, vaan sitä kannustetaan ja kehitetään. Ainutlaatuisesti avoimessa ja yhteistyöhön perustuvassa ympäristössä on tilaa tutkia uusia ajattelutapoja, inspiraatiota ideoiden haastamiseen ja lopulta mahdollisuuksiin kehittää omaa potentiaalia tulevaisuuden johtavana liiketoimintana.

129263_Resized_PhotoshootstudentsMBA20206.jpg

Faktat ja luvut

Yksi Euroopan suurimmista kansainvälisistä liike-elämän kouluista tavoittelee laajoja kansainvälisiä yleisöjä tulevista ja nykyisistä johtajista ohjelmien, palveluiden ja akateemisen toiminnan kautta.

Henkilökunta ja tiedekunta tuovat jatkuvasti uusia innovaatioita sekä liike-elämän opetukseen että tietämyksen luomiseen institutionaalisen tehtävämme mukaisesti:

129273_Mission-statmentbanner.png

RSM: ssä voimme ylpeänä vaatia:

  • Yli 40 vuoden kokemus liiketoiminnan ja johtamisen koulutuksesta.
  • Yksi Euroopan 3 parasta tutkimuslaitosta.
  • Jatkuva sijoitus Euroopan huipputason yrityskouluihin.
  • Paikka 1%: n kouluista maailmanlaajuisesti, jolla on Quadruple Crown -akkreditointi.
  • Yli 1200 johtajan koulutus vuosittain.
  • 7500 perustutkinto- ja jatko-opiskelijaa.
  • 40 000 alumnia aktiivisesti ympäri maailmaa.
  • Yksi maailman suurimmista ja mainituimmista kauppakorkeakouluista: 250 vanhinta tutkijaa ja 100 jatko-opiskelijaa.
  • 30 tutkimuskeskusta ja aloitetta.
  • 100 kumppanikoulua.

18628_rotterdambynight.jpg

Sijainnit

Rotterdam

Osoite
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, Etelä-Hollanti, Alankomaat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit