Lue virallinen kuvaus

Viimeisten 40 vuoden aikana, Rotterdamin johtamiskoulu, Erasmus-yliopisto on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Euroopan johtavista yrityskouluista.

Jo kauan ennen kuin ”globaali” tuli tärkeäksi yrityskoulutuksen kuvaajaksi, RSM: n opiskelijat, tiedekunta ja henkilökunta heijastivat jo globalisoituvan maailman monimuotoisuutta.

Kuten isäntämaamme, joka on yksi maailman tunnetuimmista kansainvälisistä kaupankäynnin maista, RSM on jatkanut laajentumistaan ja kansainvälistymistä ja vahvistanut asemansa yhtenä Euroopan kansainvälisimmistä ja innovatiivisimmista yrityskouluista.

RSM: llä on erottuva henkinen kulttuuri. Uskomme, että johtajuutta voidaan opettaa henkisen ja käytännön haasteen yhdistelmällä. Uskomme, että erilaisissa ryhmissä työskentelyyn liittyvät vaikeudet edistävät luovia uusia lähestymistapoja liiketoiminnassa. Meillä on vastavuoroinen ja tukeva suhde monikansallisiin yrityksiin. Ja kannustamme joustavaan, laajaan ja joskus ikonikastiseen ajattelutapaan liiketoimintakäytännöissä ja tutkimuksessa.

Tämä erilainen lähestymistapa on auttanut RSM: ää luomaan huippuluokan ohjelmistoja sekä yhden maailman suurimmista ja tuottavimmista johtotehtävistä.

18626_IMG_0011.jpg

RSM-lähestymistapa

RSM: ssä johtajuuden kehittäminen koskee henkisen ja henkilökohtaisen potentiaalin toteutumista. Täällä sinua haastavat älyllisesti korkeimman akateemisen sisällön ja jyrkimpien liike-elämän ajattelijoiden johdolla: tiedekunta, joka hyödyntää vuosien kokemusta organisaatioiden työskentelystä sekä oivalluksia omasta tutkimuksestaan. Te haastatte meidät: kyseenalaistetaan tosiseikat, kun ne esitetään ja arvioidaan kriittisesti oletuksia. Ja sinä haastatte itseäsi: kohtaatte rajoituksesi, työntätte aikaisempia rajoja, huomaatte, mikä todella ajaa käyttäytymistäsi ja toisten toimintaa.

Kehittämällä taitoja, joiden avulla johtavat ideat voidaan kääntää erinomaisiksi tuloksiksi liiketoiminnassa, tarvitaan toimia. Kaikki ohjelmat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden toimia ideoidensa avulla todellisissa tai simuloiduissa liiketoimintaympäristöissä, yritysliiketoiminnoista ja harjoittelusta todellisiin konsultointiprojekteihin, kansainväliseen matkustamiseen ja osallistumiseen klubeihin ja opiskelijahallintoihin.

RSM: ssä monimuotoisuutta ei arvosteta, vaan sitä kannustetaan ja kehitetään. Ainutlaatuisesti avoimessa ja yhteistyöhön perustuvassa ympäristössä on tilaa tutkia uusia ajattelutapoja, inspiraatiota ideoiden haastamiseen ja lopulta mahdollisuuksiin kehittää omaa potentiaalia tulevaisuuden johtavana liiketoimintana.

18627_IMG_0435.jpg

faktat

Yksi Euroopan suurimmista kansainvälisistä liike-elämän kouluista tavoittelee laajoja kansainvälisiä yleisöjä tulevista ja nykyisistä johtajista ohjelmien, palveluiden ja akateemisen toiminnan kautta.

Henkilökunta ja tiedekunta tuovat jatkuvasti uusia innovaatioita sekä liike-elämän opetukseen että tietämyksen luomiseen institutionaalisen tehtävämme mukaisesti:

RSM mission

RSM: ssä voimme ylpeänä vaatia:

 • Yli 40 vuoden kokemus liiketoiminnan ja johtamisen koulutuksesta.
 • Yksi Euroopan 3 parasta tutkimuslaitosta.
 • Jatkuva sijoitus Euroopan huipputason yrityskouluihin.
 • Kolmen kruunun akkreditoinnin kohteena on maailman 1 prosentin koulu.
 • Yli 1200 johtajan koulutus vuosittain.
 • 7500 perustutkinto- ja jatko-opiskelijaa.
 • 29 000 alumnia aktiivisesti maailmanlaajuisesti.
 • Yksi maailman suurimmista ja mainituimmista yrityskoulujen tiedekunnista: 250 vanhempaa tutkijaa ja 100 Ph.D. opiskelijoille.
 • 30 tutkimuskeskusta ja aloitteita.
 • 100 kumppanikoulua.

18628_rotterdambynight.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Hollantilainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Tulevaisuutesi rakentaminen vie enemmän kuin salasanoja ja käyntikortteja. Kuten johdon nousussa, tiedät tarkalleen, mitä tarkoitamme. ... [+]

Liikkuvat johtajat aja uraasi edelleen RSM: ssä.

Tulevaisuutesi rakentaminen vie enemmän kuin salasanoja ja käyntikortteja. Kuten johdon nousussa, tiedät tarkalleen, mitä tarkoitamme. Menestys vie suuria ideoita ja kirkasta johtajuutta. Se vie kriittisen silmän keskittyen tekemään kestäviä päätöksiä, jotka luovat arvoa pitkällä aikavälillä. Se vie vahvan verkon ammattilaisia, jotka ovat valmiita tekemään suuria liikkeitä - ja innokkaita auttamaan sinua tekemään sinun. Nämä ovat kaikki kunnioitettuja hollantilaisia ​​arvoja, jotka ovat rakentaneet kirkkaita uraa ympäri maailmaa vuosisatojen ajan. Ja RSM: ssä pääset suoraan tällaisesta arvokkaasta ajattelusta - se toimitetaan osana osa-aikaista Executive MBA -ohjelmaa joka on opetettu englanniksi, kansainväliseksi kieleksi. Selvitä, miten hollantilaisten arvojen soveltaminen kansainväliseen yrityskoulutukseen Euroopassa laajentaa vaikutusmahdollisuuksiasi ja ajaa urasi enemmän kuin olet koskaan ajatellut mahdollista. Se mitä huomaat Rotterdamin hallintokoulutuksessa, Erasmus-yliopistossa.... [-]

Alankomaat Rotterdam
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
22 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Global Executive OneMBA on ainoa Executive MBA -ohjelma, joka on suunnattu tasavertaisesti 5 Aasian, Euroopan, Pohjois-Amerikan ja Etelä-Amerikan johtavien kauppakorkeako ... [+]

Miksi RSM Global OneMBA?

Viisi koulua. Neljä mantereella. OneMBA. Global Executive OneMBA on ainoa Executive MBA -ohjelma, joka on suunnattu tasavertaisesti 5 Aasian, Euroopan, Pohjois-Amerikan ja Etelä-Amerikan johtavien kauppakorkeakoulujen kanssa. Tämä arvostettu 21 kuukauden modulaarinen ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea liiketoimintaa maailman tärkeimpien talousalueiden linssien kautta, mikä on vertaansa vailla tietämyksen, johtamiskyvyn, maailmanlaajuisten verkkojen ja kansainvälisten kokemusten kehittämisessä. liiketoimintaa, jossa se tapahtuu, kuten tapahtuu.

Englanninkielinen opetussuunnitelma, joka on suunniteltu yhtäpitävällä tavalla viidestä parhaiten sijoittuneesta kauppakorkeakoulustaGlobaali tiimityö luokkahuoneessa 100 maantieteellisesti hajautetusta johtajastaNeljä viikkoa kestävää globaalia asuntoa neljällä eri mantereellaKehittyneiden talouksien yhdistäminen kehittyvien markkinoiden kanssaJoustava, osa-aikainen muoto, joka on suunniteltu johtavien asiakkaiden tarpeisiinHankkeet, joiden tarkoituksena on tuottaa selkeää lisäarvoa sponsoroiduille yrityksilleYhdentoista Rotterdamin paikallinen asuinpaikka Euroopan OneMBA-kohortin kanssaOhjelma lyhyesti... [-]
Alankomaat Rotterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
21 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Yksivuotinen MBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Meidän kansainvälinen MBA tarjoaa sinulle enemmän kuin uuden linjan ansioluettelosi. Se antaa ammattimaisen passin haluamaasi uraan, missä tahansa maailmassa. ... [+]

Miksi Rotterdam MBA?

Anna hollantilaisen ajattelun ajaa urasi eteenpäin.

Meidän kansainvälinen MBA tarjoaa sinulle enemmän kuin uuden linjan ansioluettelosi. Se antaa ammattimaisen passin haluamaasi uraan, missä tahansa maailmassa.

Menestyminen liiketoiminnassa vie enemmän kuin tosiasioiden tuntemus. Se on maailmanlaajuinen näkökulma, innovatiivinen lähestymistapa, kriittinen mieli ja keskittyminen yhteistyöhön ja kestävyyteen. RSM: ssä suunnitellaan jokaiselle luokalle nämä arvot mielessä.

Se on hollantilainen tapa harjoittaa liiketoimintaa. Se on säilyttänyt opettajamme ja MBA-tutkinnon ennen trendejä, markkinoiden muutoksia ja liiketoimintamaisemaa vuosikymmenien ajan. Se jatkaa henkilökohtaista ja ammatillista menestystä Euroopassa ja muualla maailmassa.... [-]

Alankomaat Rotterdam
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Sijainnin osoite
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, Etelä-Hollanti, NL
Sosiaalinen media