Nyenrode Business University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Tietoa henkilöstä Nyenrode


Nyenrode Business Universiteit kehittää kestävää tulevaisuutta kannustamalla opiskelijoita ja osallistujia kasvamaan vastuullisiksi johtajiksi. Teemme niin tarjoamalla heille yhdistelmän akateemista teoriaa, käytännön merkitystä ja henkilökohtaista kehitystä . Nyenrodessa opit keskustelemaan, vakuuttamaan ja kääntämään teorian käytäntöön.

Nyenrode on ainoa yksityinen yliopisto Alankomaissa, joka perustettiin vuonna 1946 liike-elämälle. Olemme aina olleet kansainvälisesti suuntautuneita. Nyenrode sijaitsee kahdessa ikonisessa paikassa: Amsterdam ja Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam sijaitsee historiallisessa korttelissa "De Vijf Keizers" (The Five Emperors) kaupungin sydämessä. Tämä etuoikeutettu sijainti edistää uusia yhteyksiä yritysten ja korkeakoulujen välillä; edistää kunnianhimoisia kansallisia ja kansainvälisiä tavoitteita. Nyenrode pyrkii tulemaan top 20 European Business Schooliin. Yliopiston laajentuminen Amsterdamiin on syvästi yhteydessä tähän tavoitteeseen.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen sijaitsee historiallisessa kiinteistössä, jossa on 1300-luvun linna. Tärkein kampus korostaa yhteisön ja verkostoitumisen merkitystä vastuullisten johtajien kehityksessä.

Nyenrode tarjoaa intensiivistä akateemista koulutusta sekä lyhyen ja pitkän aikavälin ohjelmia liike-elämän, johtamisen, kirjanpidon, valvonnan ja verolainsäädännön aloilla. Teemme myös tieteellistä tutkimusta näillä alueilla.

Tehtävä

Nyenrode palvelee yhteiskuntaa muotoilemalla vastuullisia johtajia

Kun kehität aikaa kanssamme, kehität taitojasi valmistautua tulevaisuuden puolesta maailman kansalaisena ja yhteiskunnan johtajana. Teistä tulee joku, joka ottaa vastuun omasta toiminnastasi ja on tietoinen ympäristöstäsi. Tämä luo sinulle kestävää lisäarvoa organisaatiosi ja koko yhteiskunnan kannalta.

Koulutus Nyenrodessa tarjoaa enemmän kuin pelkän tiedonvaihdon, se antaa myös uusia taitoja ja auttaa henkilökohtaista kehitystä. Koulutus Nyenrodessa on palkinto elämästä.

Näkemys

Huippuopiskelijoiden ja -järjestöjen suosituin kumppani Nyenrode on Euroopan 20 huippututkimusyhteisö, jolla on maailmanlaajuiset yhteydet.

Sijainnit

Breukelen

Osoite
Straatweg 25, 3621 BG Breukelen
3621 Breukelen, utrecht, Alankomaat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit