Lue virallinen kuvaus

113073_rsz_adobestock_108525020.jpg

Tietoa henkilöstä Nyenrode


Nyenrode Business Universiteit kehittää kestävää tulevaisuutta kannustamalla opiskelijoita ja osallistujia kasvamaan vastuullisiksi johtajiksi. Teemme niin tarjoamalla heille yhdistelmän akateemista teoriaa, käytännön merkitystä ja henkilökohtaista kehitystä . Nyenrodessa opit keskustelemaan, vakuuttamaan ja kääntämään teorian käytäntöön.

Nyenrode on ainoa yksityinen yliopisto Alankomaissa, joka perustettiin vuonna 1946 liike-elämälle. Olemme aina olleet kansainvälisesti suuntautuneita. Nyenrode sijaitsee kahdessa ikonisessa paikassa: Amsterdam ja Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam sijaitsee historiallisessa korttelissa "De Vijf Keizers" (The Five Emperors) kaupungin sydämessä. Tämä etuoikeutettu sijainti edistää uusia yhteyksiä yritysten ja korkeakoulujen välillä; edistää kunnianhimoisia kansallisia ja kansainvälisiä tavoitteita. Nyenrode pyrkii tulemaan top 20 European Business Schooliin. Yliopiston laajentuminen Amsterdamiin on syvästi yhteydessä tähän tavoitteeseen.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen sijaitsee historiallisessa kiinteistössä, jossa on 1300-luvun linna. Tärkein kampus korostaa yhteisön ja verkostoitumisen merkitystä vastuullisten johtajien kehityksessä.

Nyenrode tarjoaa intensiivistä akateemista koulutusta sekä lyhyen ja pitkän aikavälin ohjelmia liike-elämän, johtamisen, kirjanpidon, valvonnan ja verolainsäädännön aloilla. Teemme myös tieteellistä tutkimusta näillä alueilla.

Tehtävä

Nyenrode palvelee yhteiskuntaa muotoilemalla vastuullisia johtajia

Kun kehität aikaa kanssamme, kehität taitojasi valmistautua tulevaisuuden puolesta maailman kansalaisena ja yhteiskunnan johtajana. Teistä tulee joku, joka ottaa vastuun omasta toiminnastasi ja on tietoinen ympäristöstäsi. Tämä luo sinulle kestävää lisäarvoa organisaatiosi ja koko yhteiskunnan kannalta.

Koulutus Nyenrodessa tarjoaa enemmän kuin pelkän tiedonvaihdon, se antaa myös uusia taitoja ja auttaa henkilökohtaista kehitystä. Koulutus Nyenrodessa on palkinto elämästä.

Näkemys

Huippuopiskelijoiden ja -järjestöjen suosituin kumppani Nyenrode on Euroopan 20 huippututkimusyhteisö, jolla on maailmanlaajuiset yhteydet.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

EMBA

Nyenrode Business University

Nyenroden Executive MBA on kahden vuoden ohjelma. Johtajana, johtajana tai yrittäjänä päätät osallistua, koska haluat kehittää itsesi parhaaksi johtajaksi. Meidän Executi ... [+]

esittely

Nyenroden Executive MBA on kahden vuoden ohjelma. Johtajana, johtajana tai yrittäjänä päätät osallistua, koska haluat kehittää itsesi parhaaksi johtajaksi. Meidän Executive MBA-ohjelma auttaa sinua lisäämään johtajuutta vaikutus koko Personal Leadership Development Journey, ohjelman pääteema.

Ohjelma koostuu intensiivisistä viikon moduuleista, joista seitsemän tapahtuu Nyenroden kampuksella ja kolme ulkomailla. Opit ja työskentelet yhdessä samanhenkisten ammattilaisten kanssa, jotta voit laajentaa näkemyksiisi liiketoiminnasta, johtamisesta ja johtajuudesta, ja huomaat uusia asioita itsestäsi; sinun ominaisuuksistasi, intohimoistasi, tyylistäsi ja persoonallisuudestasi.... [-]

Alankomaat Breukelen
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nyenrode Business University

Modulaarisen MBA-ohjelman avulla voit luoda oman MBA-ohjelman. Tutki samalla, kun työskentelet ja työskentelet kunnianhimoisuudessanne. Valitse MBA-nimi täydellä MBA-ohje ... [+]

esittely

Modulaarisen MBA-ohjelman avulla voit luoda oman MBA-ohjelman. Tutki samalla, kun työskentelet ja työskentelet kunnianhimoisuudessanne. Valitse MBA-nimi täydellä MBA-ohjelmalla tai seuraa yhtä tai useampaa moduulia tietojesi nopeaan päivittämiseen.

Riippumatta siitä, mitä te valitset, Nyenrode-moduulin Executive MBA -työkalulla työskentelet henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun parissa ja pysytte hallinnassa.

Luo oma MBA

Voit seurata yhtä tai useampaa moduulia tarjoamalla sinulle joustavuuden valita kolmesta erikoistuneesta erikoistumisesta. Voit valita kiinnostuksenne, aika-investoinnit ja kunnianhimoisesti:

Täydellinen MBA (joka koostuu vähintään 2 erikoistumismoduulista, 6 ydinmoduulista, kansainvälisestä opintomatkasta ja MBA-väitöskirjasta)yksi tai useampia erillisiä moduulejaHenkilökohtainen ja joustava MBAMääritä oma MBA, joka sisältää 10 moduuliaErityistä huomiota henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuunraidat... [-]
Alankomaat Breukelen
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Hollantilainen
Part-time
3 - 7 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nyenrode Business University

Käytätkö päivittäin hektisessä ympäristössä tiukkoja määräaikoja, eri osastojen etuja ja rajallisia budjetteja? Et ole ainoa. IT: n vaikutus organisaatioihin on suuri ja ... [+]

Miksi MBA in BusinessDigitaalinen johtajuus

Käytätkö päivittäin hektisessä ympäristössä tiukkoja määräaikoja, eri osastojen etuja ja rajallisia budjetteja? Et ole ainoa. IT: n vaikutus organisaatioihin on suuri ja kasvaa. Se kerää paljon investointeja, mutta ne eivät aina tuota toivottuja tuloksia, ja organisaation kehittämisprosessit ovat usein pitkiä ja monimutkaisia. Tietotekniikka mahdollistaa kuitenkin myös uudet organisaatiorakenteet ja liiketoimintamallit; verkostojen kehittäminen kumppanien kanssa, läheisempi, vuorovaikutteinen yhteys asiakkaisiin ja vähemmän hierarkkiset kerrokset yrityksissä.

IT ei ole enää erillinen osasto, vaan osa organisaation strategiaa, joten se vaatii johtajuutta ja yrittäjyyttä pysyäkseen kilpailun edessä. Ymmärrätkö tietotekniikan ja liiketoiminnan välisen kuilun, mikä takaa onnistuneen tulevaisuuden?... [-]

Alankomaat Breukelen
Request Info
Englanti
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Nyenrode Business Universiteit, A Reward for Life