International Management Forum Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa IMF-akatemian kotisivuille!

IMF-akatemia on osa kansainvälistä johtoryhmää (IMF), joka on itsenäinen kustantaja ja koulutusorganisaatio, joka keskittyy yritystietoihin korkeakoulutetuille johtajille ja päätöksentekijöille suurissa ja keskisuurissa organisaatioissa.

Olemme erikoistuneita liiketoiminta-informaation tarjoamiseen etäopiskelu kurssien avulla (kurssit, jotka tähtäävät itseopiskeluun, verkko-oppimisen tukemana), mestarikursseja ja kuumaa ajankohtaista (sertifioivaa) luokkakoulutusta.

Viimeisen 25 vuoden aikana saimme luotettavan maineen antamalla siihen pisteitä ja arvokasta tietoa sekä kriittisistä että ajankohtaisista aiheista. Asiakkaamme ovat peräisin yli 40 maasta maailmanlaajuisesti!

Kurssimme sisältöä kehitetään tiiviissä yhteistyössä tunnustettujen asiantuntijoiden kanssa, jotka työskentelevät suurissa kansainvälisissä konsulttiorganisaatioissa tai pienemmissä erikoistuneissa konsultointitoimistoissa. Kouluttajamme tulevat organisaatioilta, kuten AIIM, Antwerpen Management School, Atos Consulting, Capgemini, Centric, CGI Group, Conquaestor, Deloitte, Duthler Associates, Executive Mobility Group, G31000, IBM Business Consulting Services, Microsoft, PwC, SABSA-instituutti, Sogeti, TIAS-liiketoiminnan ja yhteiskunnan koulu, Transfer Pricing Associates (TPA), eri yliopistot ja monet muut.

IMF Academy pystyy järjestämään (säännöllisesti ja räätälöityä) koulutusta yrityksen sisäiseksi koulutukseksi tai henkilökohtaiseksi valmennukseksi toimistossasi tai missä tahansa muussa halutussa paikassa. Tunnemme (kansainväliset) koulutusmarkkinat ja aina optimaalisen ratkaisun erityiskoulutustarpeisiisi.

Sijainnit

Eindhoven

Osoite
Fellenoord 224
5611 ZC Eindhoven, Pohjois-Brabant, Alankomaat

Amsterdam

Osoite
Amsterdam, Pohjois-Hollanti, Alankomaat

Leiden

Osoite
Leiden, Etelä-Hollanti, Alankomaat

utrecht

Osoite
utrecht, utrecht, Alankomaat

Bryssel

Osoite
Bryssel, Belgia