Keystone logo
Apurahat

Apurahat

Apurahat ovat taloudellisia palkintoja, joita yliopistot tai muut koulutusorganisaatiot tarjoavat opiskelijoiden tukemiseksi taloudellisesti heidän opinnoissaan. Apurahat myönnetään taloudellisen tarpeen, akateemisen kyvyn, yleishyödyllisen, urheilullisen tai taiteellisen kyvyn tai näiden yhdistelmän perusteella.

 • Keystone-stipendit valmistuneille

  Keystone-stipendit valmistuneille

  Keystone Academic Solutions tarjoaa jatko-stipendejä opiskelijoille ympäri maailmaa. Näitä apurahoja tarjotaan opiskelijoille, joilla on hyvä akateeminen tausta ja joilla on vahva motivaatio muuttaa maailmaa koulutuksensa kautta. Rekisteröidy tästä saadaksesi päivityksiä, kun seuraava apurahaerä julkaistaan!

  Hae tästä
 • College-stipendit USA:ssa

  College-stipendit USA:ssa

  College Scholarships USA (CSUSA) tarjoaa lahjakkaille urheileville opiskelijoille mahdollisuuden opiskella amerikkalaisessa yliopistossa ja kilpailla korkeakouluurheilussa samalla kun he saavat stipendin. Vuodesta 2007 lähtien CSUSA:n henkilökunta on auttanut yli 2 300:aa opiskelija-urheilijaa eri urheilulajeissa eri puolilta maailmaa saavuttamaan tavoitteensa kilpailla urheilussa yhdessä korkea-asteen koulutuksen kanssa. Täytä lyhyt ilmainen arviointilomake heidän verkkosivustollaan selvittääksesi mahdollisuutesi saada stipendi.

  Hae tästä
 • Oletko koskaan ajatellut, että on mahdollista hallita opiskelijaelämääsi täysin?

  Oletko koskaan ajatellut, että on mahdollista hallita opiskelijaelämääsi täysin?

  Nyt voit – IU:n verkko-oppimismallin avulla – päättää, milloin ja miten opit!

  Ja jos olet utelias siitä, milloin seuraava lukukausi alkaa, meillä on vielä enemmän hyviä uutisia: voit aloittaa koulutuksesi milloin haluat, mistä tahansa ja saat jopa 50 % alennuksen lukukausimaksuistasi .

  IU International University of Applied Sciences on ollut verkko-oppimisen eturintamassa yli 10 vuoden ajan. Ja siksi he tekivät mahdolliseksi oppia mistä tahansa ja milloin tahansa. Olipa kyseessä Data & IT tai Business & Management, kampuksellasi on nyt taskussasi. Opinnot ja kokeet ovat käytettävissäsi 24/7 – mukavasti kotonasi tai suosikkikahvilassasi.

  Tämä on todellista koulutusta, joka on kehitetty vastaamaan opiskelijoiden todellisia tarpeita vuonna 2022.

  Hae tästä
 • Keystone-stipendit opiskelijoille

  Keystone-stipendit opiskelijoille

  Keystone Academic Solutions tarjoaa perustutkinto-apurahoja opiskelijoille ympäri maailmaa. Näitä apurahoja tarjotaan opiskelijoille, joilla on hyvä akateeminen tausta ja joilla on vahva motivaatio muuttaa maailmaa koulutuksensa kautta. Rekisteröidy tästä saadaksesi päivityksiä, kun seuraava apurahaerä julkaistaan!

  Hae tästä