Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 48 Osa-aikainen MBA Ohjelmat sisään Liikkeenjohtaminen 2023

48 Osa-aikainen MBA Ohjelmat sisään Liikkeenjohtaminen 2023

Yleiskatsaus

Masters in Business Administration (MBA) on kansainvälisesti tunnustettu tutkinto, joka tarjoaa vahvan ja käytännöllisen ymmärryksen liike-elämässä. Se on erittäin monipuolinen ja valmistaa opiskelijoita hallintotasolle monilla aloilla.

Mikä on osa-aikainen MBA Business Administration? Tämän ohjelman aikana osallistujat saavat syvällisen näkemyksen liike-elämään kurssien, kuten rahoituksen, kirjanpidon, markkinoinnin, liiketoiminnan etiikan ja talouden kautta. Yrityshallinto on usein synonyymi liiketoiminnan johtamiselle; siksi erityistä huomiota kiinnitetään usein johtamis- ja johtamiskoulutukseen valmistelemaan tutkinnon suorittaneita keskitason johtotehtävissä.

Yksi tämän päivän osa-aikaisen MBA-ohjelman arvokkaimmista taidoista on johtajuus, joka auttaa valmistuneita menestymään mitä tahansa uralla, jonka he haluavat noudattaa. Lisäksi liiketoiminnan ja talouden käytännön taidot luovat pohjan vahvalle ymmärrykselle liiketoimintakäytännöistä ja siitä, miten parhaiten niitä sovelletaan todellisissa tilanteissa.

Osa-aikaisen MBA-ohjelman kustannukset vaihtelevat suuresti opiskelunopeutesi mukaan. Hinnat vaihtelevat myös koulusta toiseen. Jotta saat tarkan käsityksen opinnäytetyöstä ja palkkioista valitsemallesi ohjelmalle, on parasta ottaa yhteyttä suoraan oppilaitoksen vastaanottotoimistoon.

Suoritettuaan menestyksekkäästi MBA-ohjelman Business Administration -ohjelmassa tutkinnon suorittaneet ovat usein oikeutettuja johtamistasoisiin tehtäviin eri kokoisten yritysten yrityksissä. Mahdollisia työtehtäviä ovat markkinointipäällikkö, yritysanalyytikko ja liiketoiminnan kehityspäällikkö. Jotkut tutkinnon suorittajat jopa päättävät seurata yrittäjyyttä ja aloittaa omat yritykset käyttämällä uutta tietoa.

Koska suosiotaan MBA Business Administration, koulut ympäri maailmaa tarjoavat tämän ohjelman. Monet opiskelijat haluavat suorittaa osa-aikainen MBA verkossa, antaen heille enemmän joustavuutta työskennellä opintojensa aikana. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Osa-aikainen MBA
  • Liiketalouden opinnot
  • Liikkeenjohtaminen
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (48)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto