Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 59 Osa-aikainen MBA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot 2023

59 Osa-aikainen MBA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot 2023

Yleiskatsaus

Monille opiskelijoille vaikein osa maisteriohjelmiin osallistumista on tasapainottaa työnsä ja perheensä koulutukseen. Osa-aikainen MBA voi antaa opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa koulutustaan ​​ja saada asiantuntemusta valitulla urallaan uhraamatta muita elämänalueita.

Mikä on osa-aikainen MBA Business Studies? Tyypillisesti tarkoituksena on antaa opiskelijoille perusteellinen käsitys siitä, miten yritykset toimivat kaikilla tasoilla. Tällainen ohjelma käyttää yleensä kursseja, jotka keskittyvät esimerkiksi markkinointitekniikoihin, liiketoimintastrategioihin, toteutukseen ja rahoitukseen. Opiskelija oppii yleensä navigoimaan monimutkaisia ​​liiketoimintatapoja hallinnointiteoriaa koskevien kurssien aikana. Useita yleiskoulutuskursseja, kuten kirjanpitoa ja kirjoittamista, voidaan myös sisällyttää opiskelijoiden liikemaailman tuntemuksen kattamiseen.

Opiskelijat tyypillisesti kehittävät useita olennaisia ​​taitoja, kun he ovat ilmoittautuneet osa-aikainen MBA Business Studies. Johtajuusosaaminen voi tehdä opiskelijoista ehdokkaita työn edistämiseen tulevaisuudessa, ja analyyttiset taidot voivat auttaa heitä liikuttamaan yritystoimintaa. Vahva osaaminen viestinnässä voisi auttaa opiskelijoita sekä heidän ammatillisessa että henkilökohtaisessa elämässään.

Osa-aikaisen MBA-ohjelman kustannukset vaihtelevat yliopistojen kesken. Jokaisella koululla on omat settipalkkionsa, ja esimerkiksi luokkakohtaiset tekijät voivat vaikuttaa hintaan.

Kun osa-aikaista MBA Business Studies, opiskelijat yleensä saada monenlaisia ​​uran. Monet yrittävät ja aloittavat omat yritykset. Toiset mieluummin ottavat kantoja liiketoiminnan analyytikoilta tai konsultteilta. Niille, jotka nauttivat luovaa työtä, uraa markkinointipäälliköinä tai mainonnan avainhenkilöt saattavat olla saatavilla. Opiskelijat, jotka haluavat työskennellä numeroiden kanssa, voivat joskus löytää työpaikkoja korvausjohtajina, rahoitusneuvojina tai analyytikoina.

Maailmanlaajuisesti yliopistot helpottavat opiskelijoiden pääsyä korkeakoulutukseen tarjoamalla verkkokursseja. Vaikka osa-aikaiset MBA: t tarjotaan yleensä sekä verkossa että kampuksella, online-luokkien antaminen antaa opiskelijoille enemmän joustavuutta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Osa-aikainen MBA
  • Liiketalouden opinnot
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (59)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto