Keystone logo

6 Osa-aikainen MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Kansainvälinen johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Osa-aikainen MBA
 • Johtamisopinnot
 • Kansainvälinen johtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (6)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Osa-aikainen MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Kansainvälinen johtaminen

  Osa-aikainen MBA on tapa ansaita edistyneen asteen uhrata niin paljon aikaa nykyisestä työstäsi. Jos et pidä kauemmin ohjelman loppuun saatossa, tämä voi olla hyvä vaihtoehto levittää aikaa ja rahaa.

  Mikä on osa-aikainen MBA International Management? Tämä ohjelma keskittyy yleensä siihen, miten yritykset voivat käsitellä itseään globaaleilla markkinoilla ylläpitämällä samalla paikallista merkitystä. Jotkin ohjelmat edellyttävät vain kandidaatin tutkintoa, mutta toiset edellyttävät vuosia työkokemusta. Kurssit, joita voit ottaa mukaan ovat kulttuurienvälinen viestintä, taloudellinen resurssienhallinta, yritysrahoitus, kvantitatiiviset menetelmät ja innovaatioiden hallinta. Voit myös halutessasi keskittyä tiettyyn kansainväliseen alueeseen, kuten Eurooppaan tai Aasiaan.

  On olemassa useita taitoja, joita voit hankkia tämän tutkinto-ohjelman aikana, mukaan lukien aikaohjaus, johtaminen ja viestintä. Ajan hallinta voi tehdä päivittäisistä toiminnoista tehokkaamman, kun taas viestintä ja johtajuus voivat antaa luottamuksen sosiaalisiin tilanteisiin.

  Osallistuminen osa-aikatyöhön voi maksaa vähemmän joka lukukaudesta johtuen vähemmän kirjojen ostamisesta ja rekisteröimisestä vähemmän luokkiin, mutta jokainen koulu vaatii erilaisia ​​kustannuksia. Jotta voit määrittää, kuinka paljon rahaa tarvitset, sinun kannattaa myös harkita matkakustannuksia kaikista luokista, joita et voi ottaa verkossa.

  Kansainvälinen johtamisohjelma voi valmistautua erilaisiin urapolkuihin. Joitakin työnimikkeitä, joihin etsitään, ovat talousanalyytikko, kauppaedustaja ja ulkomaanedustaja. Yritykset, jotka palkkaavat MBA-tutkinnon suorittaneita ovat osakeyhtiöitä, pankkeja ja muita rahoituslaitoksia. Kansainvälisen painopisteen ansiosta on mahdollista löytää työtä lähes kaikissa maissa.

  Kansainvälisenä aiheena kansainvälisen hallinnon MBA-ohjelmat löytyvät kaikkialta maailmasta. Kun monet kouluissa tarjoavat verkko-optioita, ota aikaa selvittää, mikä toimii parhaiten elämäntapaanne. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.