Keystone logo

26 Osa-aikainen MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Osa-aikainen MBA
  • Johtamisopinnot
Opintoalat
  • Johtamisopinnot (26)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Osa-aikainen MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot

MBA, kauppatieteiden maisteri, on jatko-tutkinto, joka antaa tutkinnon suorittaneille kilpailuetua liike-elämässä. Se keskittyy erilaisiin liiketoiminnan johtamisen ja toiminnan eri osa-alueisiin, jotka tarjoavat käytännön taitoja sekä vahvan teoreettisen perustan. Kandidaatin tutkinto on useimmiten edellytys.

Mikä on osa-aikainen MBA Management Studies? Tämä maisteriohjelma perustettiin ottamaan tieteellinen lähestymistapa liiketoiminnan johtamisen tutkimukseen. Keskeisiin kursseihin kuuluu usein taloustiede, rahoitus, tilastot, markkinointi, liiketoimintastrategia ja toiminta. Lisäksi opiskelijat oppivat johtamistekniikoita, johtamistaitoja ja liiketoiminnan parhaita käytäntöjä, jotka valmistavat heitä pääsemään suoraan johtotehtäviin opintojen päätyttyä.

Liiketoiminnan ja strategian käytännön taidot tekevät tästä tutkinnoista erityisen toivottavan, koska ne antavat tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden päästä kentällä ensimmäisellä sijallaan. He kuitenkin oppivat sellaisia ​​taitoja kuin johtajuutta ja viestintää, jotka auttavat heitä kaikilla henkilökohtaisen ja ammatillisen elämänsä osa-alueilla.

Hallintaopintojen osa-aikaisen MBA-ohjelman kustannukset riippuvat valitusta oppilaitoksesta, sen sijainnista ja ohjelman kestosta. On tärkeää tutkia jokaista ohjelmaa sen varmistamiseksi, että se sopii henkilökohtaisiin odotuksiin. Ota yhteyttä valittuun kouluun tai yliopistoon pääsyn osastolle täsmällisistä kustannuksista.

Saatuaan MBA Management Studies, valmistuneet usein joutuvat etua aikana työnhaun. He voivat käyttää valmiuksiaan ja osaamistaan ​​siirtyä suoraan johtotehtävään. Mahdollisiin työmahdollisuuksiin voivat kuulua toiminnan johtaja, markkinointipäällikkö tai liiketoiminnan kehityspäällikkö. Tämä tutkinto on arvokas myös niille, jotka työskentelevät tällä hetkellä, mutta haluavat jatkaa uraansa.

MBA-osa-aikaisen opiskelun joustavuus antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä ohjelman aikana, saada todellista kokemusta ja saada lisäetua valmistumisen jälkeen. Kurssit verkossa tarjoavat vielä enemmän joustavuutta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.