Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 Osa-aikainen MBA Ohjelmat sisään Johtaminen 2023

2 Osa-aikainen MBA Ohjelmat sisään Johtaminen 2023

Yleiskatsaus

Kun ansaitset kandidaatin tutkinto, monet ihmiset haluavat harjoittaa Master's Business Administration antamaan heille etu nykypäivän kilpailukykyinen työmarkkinoilla. MBA tarjoaa tietoa liiketoiminnan johtamisesta ja toiminnasta ja sitä voidaan opiskella osa-aikaisesti, jolloin opiskelijat voivat saada työkokemusta opintojensa aikana.

Mikä on osa-aikainen MBA Management? Ei ole väliä kuinka suuri tuote tai palvelu, yritys ei koskaan onnistu, ellei sitä ole hoidettu asianmukaisesti. MBA in Management opettaa oppilaita ymmärtämään liiketoiminnan eri osa-alueita, mukaan lukien markkinointi, talous, talous, strategia ja analytiikka, kiinnittäen erityistä huomiota vahvan perustan tarjoamiseen johtamisen parhaista käytännöistä ja johtamistaitoista.

Liiketoiminnassa saatava käytännön kyky auttaa tutkijoita menestymään uransa ensimmäisestä päivästä lähtien. Kuitenkin yhtä arvokkaita ovat pehmeät taidot, kuten viestintä ja analyysi, jotka auttavat tutkinnon menestymiseen kaikilla elämän osa-alueilla. Nämä taidot ovat myös vahvan hallintastrategian selkäranka.

Opetus ja palkkiot MBAs vaihtelee suuresti riippuen siitä, mikä yliopisto-, korkeakoulu-tai kauppakorkeakoulu on valittu. Se on yksi monista tekijöistä, joita tulevien opiskelijoiden tulisi tutkia ennen erityisohjelman valitsemista. On parasta ottaa yhteyttä hakutoimistoon suoraan lisätietoja kustannuksista.

Valitsemalla tämän erikoistumisen, valmistuneet MBA Management huomaavat olevansa hyvin valmiita siirtymään suoraan johtotehtävissä valmistumisen jälkeen. Nämä tehtävät voivat olla talousosastolla, markkinointiosastolla, myynnin / liiketoiminnan kehittämisessä tai strategiassa ja toiminnoissa. Työtehtäviin voisi kuulua markkinointipäällikkö, toiminnan johtaja tai talousanalyytikko. Valmistuneilla voi olla myös tarvittavat työkalut oman yrityksen perustamiseen.

On mahdollisuus opiskella osa-aikaista MBA Managementissa maissa ympäri maailmaa. Online-asteet ovat myös suosittuja, koska ne mahdollistavat joustavuuden lisäämisen ja opiskelijat voivat opiskella kansainvälisissä laitoksissa tarvitsematta siirtää. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Osa-aikainen MBA
  • Johtamisopinnot
  • Johtamisen ohjelmat
  • Johtaminen
Opintoalat
  • Johtamisopinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto