Löydä osa-aikainen MBA

Mitä opiskella
Missä opiskella

Opiskelupaikat

Tietokannassamme on yli tuhat yliopistoa eri puolilta maailmaa.

Osa-aikaiset ohjelmat

MBA- ja EMBA -tutkinnot ovat jatko-akateemisia ohjelmia, joita tarjoavat kauppakorkeakoulut tai yliopistojen liiketalouden tiedekunnat. Yritysohjelmia tarjotaan kouluissa ympäri maailmaa, ja niissä on laaja valikoima keskittymiä. MBA- tai EMBA-tutkinnon suorittaminen antaa opiskelijoille vankan ymmärryksen liiketoiminnasta sekä kriittisen, analyyttisen ja strategisen ajattelun taidot, joita tarvitaan johto- ja johtotehtävissä.

Monet yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat MBA- ja EMBA-tutkintoja verkossa, osa-aikaisesti sekä kampuksella. On tavallista, että opiskelijat erikoistuvat liiketoiminta-alan alalle, kuten kansainväliseen liiketoimintaan, markkinointiin, yrittäjyyteen, projektinhallintaan jne.

Erilaisten Business-ohjelmien valikoima voi olla valtava – älä anna sen estää sinua! Aloita haku katsomalla alla lueteltuja suosituimpia yritystutkintoja.

Dual Degres osa-aikainen

Osa-aikaisten kaksoistutkintojen avulla opiskelija voi räätälöidä koulutustaan yhdistämällä erilaisia jatko-opinto-ohjelmia yhdeksi, samalla kun hän elää aktiivista elämää. Osa-aikaisen kaksoistutkinnon suorittaminen antaa kahdelle akateemiselle tieteenalalle erikoistuneiden opiskelijoiden samanaikaisesti tulla toisen tieteenalan asiantuntijoiksi.