Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 5 Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Vietnam 2023

5 MBA Ohjelmat sisään Vietnam 2023

Yleiskatsaus

Vietnam on ollut nopeaa kehitystä ja taloudellista kasvua, piirustus ammattilaisia ​​ja opiskelijoita koko maailmasta investoida ja opiskella tässä kauniissa Aasian maassa. Ihmiset Vietnamin arvostavat rikasta kulttuuria ja ovat perinteisesti ystävällisiä ja avoimia, toivottaa niille, jotka valitsevat Vietnam heidän opinto. Vietnamissa, koulutus on arvostettu ja tämä on vaikuttanut moniin huippuluokkaa ohjelmat MBA Vietnamissa.

MBA Vietnamissa ohjelmat ovat rakenteeltaan tutkia yritystoimintaa niin Aasian ja globaalista näkökulmasta. Opiskelijat jatkaa MBA Vietnamissa kokemus opetussuunnitelman että ne voivat tulla monipuolinen ammattilaisten oppimalla kaikilla liiketoiminnan, mukaan lukien markkinointi, talous, hallinto, johtaminen, rahoitus ja henkilöresurssit. MBA Vietnam ohjelmia oppilaille tarvittavat taidot uran kilpailukykyinen globaaleilla markkinoilla, joilla on tärkeää pystyä ajattelemaan strategisesti ongelmien ratkaisemiseksi liiketoimintaa.

Voit selata vaihtoehtoja alla olevasta MBA Vietnamissa ohjelma, joka parhaiten sopii tarpeisiisi ja etuja. Saatat koulutusta että olet etsinyt!

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet Elintarviketutkimus Energia-alan opinnot Hallinnon opinnot Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu Itsensä kehittäminen
  • Johtamisopinnot
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto