Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 3 Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Auckland, Uusi-Seelanti 2023

3 MBA Ohjelmat sisään Auckland, Uusi-Seelanti 2023

Yleiskatsaus

Uusi-Seelanti tarjoaa laadukkaita MBA-ohjelmia, jotka houkuttelevat monet yritykset ja ammattilaiset ympäri maailmaa. Ansaittava MBA Uusi-Seelanti joukossa upean luonnon kauneutta ja ystävällinen, kutsuva, monikulttuurinen ihmiset tekevät MBA Uudessa-Seelannissa valinta monille kansainvälisille opiskelijoille.

MBA Uusi-Seelanti tarjoaa arvostettu koulutus, joka kattaa yrityksen teoriaa ja soveltamista, strategista ja kriittistä ajattelua, ja kiinteän liiketoiminnan perusta, joka valmentaa tutkinnon suurta uran julkisen ja yksityisen sektorin sekä pienyritykset ja monikansallisten yritysten . Kun MBA Uudessa-Seelannissa, opiskelija voi erikoistua esimerkiksi kirjanpito, markkinointi, hallinto, tai tietotekniikan ja ovat mentoroiman huippuluokkaa tiedekunta.

MBA Uusi-Seelanti-ohjelma voi olla seuraava askel sinun on otettava vastaamaan ammatillisia ja kasvatustavoitteita. Tutustu ohjelmaan kuvaukset alla ja katso jos löydät MBA Uudessa-Seelannissa, joka sopii tarpeisiisi parhaiten!

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
  • Uusi-Seelanti
  • Auckland
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet Elintarviketutkimus Energia-alan opinnot Hallinnon opinnot Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu Itsensä kehittäminen
  • Johtamisopinnot
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto