Keystone logo

25 MBA Ohjelmat sisään Urheilu- ja liikuntatutkimukset Urheiluliiketoiminta 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MBA
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset
  • Urheiluliiketoiminta
Opintoalat
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset (25)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MBA Ohjelmat sisään Urheilu- ja liikuntatutkimukset Urheiluliiketoiminta

Master of Business Administration on jatko tutkinnon suorittaneet opiskelijat harjoittavat kehittynyttä koulutusta liiketoiminnan alalla. Tämäntyyppinen maisterin tutkinto on yksi tunnetuimmista tutkinnoista maailmassa, ja monet opiskelijat, joilla on MBA turvallinen valvonta, kannattavaa asemaa liiketoiminnassa.

Mikä on MBA Sport Business? Urheiluliiketoiminta on monipuolinen aihe, johon kuuluu erilaisten lakien, medioiden ja liikuntaan liittyvien aiheiden tutkiminen. Opiskelijat, joilla on laillinen oikeus tai liiketoiminta usein harjoittavat tällaista tutkintoa keskittyä urheiluasioihin kuten etiikka, markkinointi, verkostoituminen, tuloutusstrategia, suhdetoiminta ja lisensointi yrityksille tai ammattilaisurheilulajeihin.

Urheiluliiketoiminnan opiskelijoiden edut ovat moninaiset ja voivat ulottua hyvin oppimisen liiketoiminnan ehtoihin ja tekniikoihin. Tähän liittyvän alan potentiaaliset taidot ovat johtaminen ja luovat ongelmanratkaisukeinot, jotka voivat helpottaa työn onnistumista ja henkilökohtaisia ​​projekteja. Nämä opiskelijat ovat myös erittäin strategisia ja järjestäytyneitä.

Master-tutkintoa voidaan usein maksaa rahoitustuen, apurahojen tai työ- ja opiskeluohjelmien avulla. Tämäntyyppisen koulutuksen ansaintakustannukset vaihtelevat vaadittujen kurssien lukumäärän, ohjelman sijainnin ja laitoksen tyypin mukaan. Eri ohjelmien kustannusten tutkiminen voi olla hyödyllistä.

Ammattikorkeakoulutuksen saaminen urheiluliiketoiminnassa voi olla hyödyllinen tapa lisätä potentiaalisten työpaikkojen jatkamista. Alan päällikön opiskelijat voivat tutkia uran vaihtoehtoja, kuten markkinointipäällikkö urheilukauppaan tai tuotevalmistajan valmistajayritys. Urheiluliikuntaopiskelijat ovat turvautuneet ammattiurheilun lehdistön edustajista, tapahtumien johtajista, urheilun toimittajista, virkistyskeskusten johtajista, kuntosalihallinnoista ja median koordinaattoreista.

Opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelemaan ulkomailla, on useita kansainvälisiä yliopistoja. On myös mahdollista opiskella paikallisessa laitoksessa tai verkkokursseilla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.