Keystone logo

4 MBA Ohjelmat sisään Unkari varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MBA
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot (0)Arkkitehtuurin opinnot (0)Biotieteet (0)Elintarviketutkimus (0)Elämäntaidot (0)Energia-alan opinnot (0)Esittävät taiteet (0)Hallinnon opinnot (0)Humanististen tieteiden opinnot (0)Ilmailu (0)
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

MBA Ohjelmat sisään Unkari

Unkari on kokemusta nopean kehityksen ja vahvan talouden viime vuosikymmeninä, jolloin monet liiketoiminnan ja koulutuksen mahdollisuuksia maassa. Unkarilla on pitkä historia korkeakoulujen ja korkeakoulut ovat huippuluokkaa. Opiskelijat jatkaa MBA Unkarissa nauttia moderneja kaupunkeja, erinomaiset palvelut, rikas kulttuuri, ja maalauksellisia maisemia.

Kun MBA Unkarissa, opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua Monilla elinkeinoelämän aloilla. MBA Unkarissa oppilaat voivat tutkia aiheista kursseista kuten johto taloustiede, taloushallinnon, liikejuridiikan, organisatorisia ja käyttäytymiseen, markkinointi ja strateginen johto, muiden joukossa. Opiskelijat toteuttavat ja MBA Unkarissa oppii liiketoiminnan teoria sovelletaan reaalimaailman liiketoiminnan käytäntöjä ja oppivat ajattelemaan kriittisesti ja strategisesti.

Jos MBA Unkarissa kuulostaa kiinnostaa sinua, sitten katsomaan läpi vaihtoehtoja alla ja löytää ohjelma, joka etsit!