Keystone logo

Suodattimet

 • MBA
Opintoalat
  Ammatilliset opinnot (0)Arkkitehtuurin opinnot (0)Biotieteet (0)Elintarviketutkimus (0)Elämäntaidot (0)Energia-alan opinnot (0)Esittävät taiteet (0)Hallinnon opinnot (0)Humanististen tieteiden opinnot (0)Ilmailu (0)
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

20 MBA Ohjelmat sisään Tšekki varten 2024

  MBA Ohjelmat sisään Tšekki

  Tšekki on pitkät perinteet erinomainen korkeakoulujen ohjelmia, jotka pidetään suuressa arvossa. Tšekki on pitkä ja rikas historia on täynnä kulttuuria, ja on jännittävä paikka opiskelijoiden kasvaa ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. MBA Tšekki voi johtaa jännittäviä uramahdollisuuksia kaikkialla Euroopassa.

  On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja monille kansainvälisille opiskelijoille etsivät MBA Tšekki lukien erikoistuminen esimerkiksi rahoituksen, johtamisen, markkinoinnin ja projektinhallinnan. Lisäksi opiskelijat MBA Tšekki ohjelmat saavat vahvan perusprosessien ymmärtäminen liiketoiminnan periaatteista markkinoinnin, johtamisen, etiikka, kirjanpito ja tietotekniikka. MBA Tšekki opiskelijat käyttävät tietoa he saavat kursseilla soveltaa teoriaa käytäntöön käsiteltäessä reaalimaailman asiaa yrityksissä.

  Saat lisätietoja MBA Tsekki, selaa vaihtoehtoja alla ja saatat löytää ohjelma sinulle!