We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

5 MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Tietohallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MBA
 • Johtamisopinnot
 • Tietohallinto
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (5)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Tietohallinto

  Master of Business Administration on seuraava askel koulutuksen liiketoiminnan jälkeen kandidaatin tutkinto. Se havainnollistaa asiasta täydellisen käsityksen tuleville työnantajille.

  Mikä on MBA tietohallinnossa? Tietojen kerääminen, käsitteleminen ja jakelu nykypäivän nopeasti kasvavassa ja muuttuvassa liiketoimintamaailmassa on korvaamatonta. Tietojenkäsittelytieteen MBA voi antaa sinulle tarvittavat taidot, jotka perustuvat tietojenkäsittelytietokantoihin, tietojenkäsittelyohjelmistoihin ja järjestelmiin sekä analyysi- ja kvantitatiivisiin mittausmenetelmiin. Todennäköisesti huomaat, että ohjelma tarjoaa sinulle tarvittavat työkalut tietojen ja tulosten väliseen eroon analysoimalla ja käsittelemällä kyseisiä tietoja asianmukaisesti.

  Tällaisen ohjelman edut voivat ylittää ammattitavoitteesi ja auttaa sinua saavuttamaan myös henkilökohtaisen kasvun. Ei vain todennäköisesti oppia sellaisia ​​asioita kuin tekniikan suunnittelu ja kehittäminen, mutta voit usein saada taitoja, kuten ajanhallinta ja organisaatio samoin.

  Tällaisen ohjelman kustannukset vaihtelevat useiden tekijöiden, kuten ohjelman sijainnin ja muodon mukaan. Voit hankkia erityishinnoittelun ja kustannuksen suoraan oppilaitoksestasi.

  Tietohallinnon alan ura-alueet kattavat koko spektrin. Voit halutessasi siirtyä tilanteeseen, jossa teet henkilökohtaisen kokemuksen suunnittelua ja kehittämistä tietylle yksityiselle yritykselle tietojenkäsittelytieteilijänä. Myös julkishallinnon tehtävät ovat saatavilla, kuten esimerkiksi tietojenkeruuanalyytikko ja analyysi tai strateginen johtaja. Vaihtoehtoisesti saatat pystyä hankkimaan aseman kirjoittajana tai toimittajana alan julkaisussa tai opettajana korkeakouluopetuksessa. Saatat myös havaita, että voit tarjota täydennyskoulutusta alan työntekijöille konsulttina.

  Koulut eri puolilla maailmaa tarjoavat tällaisia ​​tutkintoja, niin kampuksella kuin verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.