Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 60 Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot sisään Yhdysvallat 2023

60 MBA Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot sisään Yhdysvallat 2023

Yleiskatsaus

MBA (Master of Business Administration) joukossa arvostetuin liiketoiminnan pätevyys. MBA in Economics Yhdysvallat, ei kuitenkaan ole vain saada arvostetun otsikko. MBA taloustieteen USA antavat sinulle joitakin halutuin ominaisuuksia toimeenpanovallan - innovaatio, päättäväisyyttä ja globaali näkökulma. Lisäksi se laajentaa työllistymismahdollisuuksia sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Opiskellessaan joitakin maailman parhaista yliopistoista, saat käytännön, käytännön koulutusta, joka keskittyy globaalin liiketoiminnan ja nykyisten taloudellisia kysymyksiä. Oppitunneille sisältää kursseja ekonometrian, mikro-ja makrotalouden, kansainvälinen talous ja varainhoito. Kuitenkin, sinulla on aina mahdollisuus erikoistua alalla löydät kaikkein valittamalla.

Jos haluat saada monimutkainen, arvostettu koulutusta ja samalla parantaa uramahdollisuuksia, älä epäröi hakea MBA taloustieteen USA! Katsokaa alla luetellut vaihtoehdot ja ota suosikki kouluun jo tänään!

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
  • Yhdysvallat
  • Taloustieteen opinnot
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (60)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto