Keystone logo

1 MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Sisäinen ohjaus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MBA
 • Johtamisopinnot
 • Sisäinen ohjaus
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Popular study format

  Popular locations

  MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Sisäinen ohjaus

  Master of Business Administration saavuttaminen on vaikuttava saavutus. Saatavana vain kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen, se kuvaa täydellistä ja syvää ymmärrystä aiheesta, etenkin mahdollisille työnantajille.

  Mikä on MBA hallintaohjauksessa? Jokainen liiketoimintayksikön kirjanpidon prosesseja ei ole tarkoitettu vain liiketoiminnan taloudellisten vaatimusten käsittelyyn vaan myös tietojen lisäämiseen päätöksentekoprosesseihin, jotta liiketoiminnalle saadaan paras tulos. Hallinnan valvonta on käytäntö, jonka avulla tietoja voidaan käyttää asianmukaisesti muutosten tekemisessä päätöksentekoprosessissa erityisten strategioiden ja vaikuttajien avulla. Esimerkiksi hallinnoinnin tehokkuuden mittaaminen käyttämällä budjetteja olisi hallintatoiminnon toiminto.

  Tällaisen ohjelman edut todennäköisesti ulottuvat urasi ja henkilökohtaiseen elämäänne. Voit luultavasti odottaa etukäteen hyödyllisiä kykyjä tällaiseen rahan hallintaan, ajanhallintaan ja parempaan sosiaaliseen osaamiseen.

  MBA Management Control vaihtelee kustannukset mukaan alueen, jossa koulu sijaitsee ja koulun itse. Kulut voidaan hallita helpommin valitsemalla joitain luokkia verkossa sen sijaan, että ne olisivat perinteisessä luokkahuoneessa. Ohjelmasta aiheutuvat kustannukset ovat saatavilla suoraan koulusta.

  Hallinnollisen valvonnan alalla tehtävät ura-alueet kattavat kaikki teollisuudenalat. Voit halutessasi työskennellä taloushallinnossa suuryrityksen rekisterinpitäjänä. Vaihtoehtoisesti saatat huomata, että sekä pienten että suurten yritysten varapuheenjohtajan, presidentin tai toimitusjohtaja on avoinna sinut master-tutkinto. Voit myös hakea asemaan henkilöstöpäällikkönä tai toiminnanjohtajana.

  Koulut ympäri maailmaa tarjoavat tällaisia ​​ohjelmia kampuksella ja verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.