Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 12 Liiketalouden maisterit (MBA) Ohjelmat sisään Sähköinen liiketoiminta (e-Business) 2023/2024

12 MBA Ohjelmat sisään Sähköinen liiketoiminta (e-Business) 2023/2024

Yleiskatsaus

Master of Business Administration (MBA) on kehittynyt koulutusohjelma edelleen urasi liikkeenjohdon. Tyypillisesti kun sitoutuvat MBA, voit valita erikoistunut opintoala, kuten talous, terveys, urheilu, tai sähköisen liiketoiminnan.

Mikä on MBA e-Business? Sinun MBA e-Business antaa sinulle vankka käsitys sisältää teknologia osaksi liiketoimintaa ja auttaa sitä kasvamaan ja menestymään. Vaikka et itse kehittää teknologiaa, voit tarkastella asiaan liittyviä kysymyksiä, jotka ympäröivät käyttämällä sovelluksia ja ohjelmistoja Internet-pohjaisessa ympäristössä. Voit oppia brändin rakentamiseen, online-markkinoinnin, ja cyber-uhkia. Kun lopetat MBA, sinun on parempi ongelmanratkaisuun ja kriittisen ajattelun taitoja, koska se liittyy sinun koulutusaloittain.

Edut MBA e-Business ovat uralla etenemisessä ja ansiotasoa.Tutkimukset osoittavat, että MBA tutkinnon ansaita enemmän kuin tutkinnon ilman MBA, vaikka sama kokemus. Internet tekniikka muuttuu tulevaisuuden liiketoimintaa, ja voit olla eturintamassa.

Kustannukset MBA riippuu laitoksen. Keskustele rahoituspalvelut toimisto koulu, jossa olet hakemassa selvittää keskimääräiset kustannukset niiden ohjelma.

Useimmat MBA ovat kiinnostuneita uran hallintaan, joka on mitä tutkinnon valmentaa. Tehokkaasti hallita osasto, tarvitset erikoistunut tutkimus joka täydentää urasi. MBA on kansainvälisesti tunnustettu, joka avaa monia uramahdollisuuksia omalla alalla. Se myös auttaa sinua kiivetä yritysten tikkaat. Kuitenkin, voit myös valita opettaa teidän tutkinto e-Business.

Korkeakoulut ymmärtää, että henkilöt, jotka etsivät heidän MBA tarvitsevat joustavia vaihtoehtoja, koska ne voivat jo työskennellä alallaan. Löydät monia ohjelmia, jotka tarjoavat MBA, sekä online-ja kampuksella.Jos haluat tehdä oman merkin e-Business, MBA on sinua varten. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

 • MBA
 • Liiketalouden opinnot
 • Sähköinen liiketoiminta (e-Business)
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (12)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto