Keystone logo

9 MBA Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Rahoitusala Riskinhallinta 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MBA
  • Taloustieteen opinnot
  • Rahoitusala
  • Riskinhallinta
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (9)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MBA Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Rahoitusala Riskinhallinta

Liiketoiminta tutkinto on hyödyllinen monin tavoin. On olemassa monia erilaisia ​​työmahdollisuuksia tarjolla niille, joilla kandidaatin tutkinnon liiketoiminnan. Kun valitset jatkaa Master of Business Administration, saat hyötyä keskittymällä erikoisaloilla, kuten petos hallinta.

Mikä on MBA Petos Management? On opintonsa liiketoiminnan, joka keskittyy petoksia. Aiheita voivat olla oikeuslääketieteen kirjanpito, riskinarviointi, identiteettivarkauksia, atk-petoksen, taloudellinen analyysi, tilintarkastukseen ja enemmän. Monissa tapauksissa, tutkielma tai väitöskirja, joka kattaa alkuperäisen tutkimuksen voidaan vaatia ennen valmistumistaan. Ohjelmat yleensä kestää kaksi vuotta, mutta se voi kestää kauemmin opiskelijoille, jotka työskentelevät samalla täydentämään opintojaan.

Pyrkimys maisterin tutkinto Liiketalous petoksia on monia etuja. Se avaa ainutlaatuisia uramahdollisuuksia, ja useimmat ohjelmat ovat saatavilla loppuun verkossa.Getting MBA on myös ponnahduslauta kohti tohtorin tutkinto.

Kuinka paljon se maksaa ansaita petos hallinta MBA riippuu jossa otat luokat ja kuinka kauan ohjelma kestää. On tärkeää, että olet huolellisesti tutkia ohjelman valinta selvittää millainen kustannukset ovat mukana. Sinun täytyy myös päättää, jos se on parempi, että voit ottaa luokat verkossa tai kampuksella.

Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet MBA Petos Management voivat saada useita liiketoimintaan liittyviä uraa, erityisesti kannat liittyvät tutkimuksiin, varainhoitoasetuksia ja rikosoikeusjärjestelmän. Ura vaihtoehdot voisivat olla vahingontorjuntatoimenpiteet asiantuntija, pankki tutkijan, tilintarkastaja, petos tutkija, sääntöjen noudattamisesta ja muissa tehtävissä. Opiskelijat, jotka päättävät jatkaa tohtorintutkintoon voi löytää korkeisiin paikkoihin, kuten liittovaltion säädin ja tutkija, avoinna.

Useimmat sovellukset petoksesta johdon MBA voi suorittaa verkossa.Opiskelija voi tarvita kandidaatin tutkinto liittyvältä alalta ja täyttävän GMAT tai GRE pisteet ennen kuin se soveltaa ohjelmaa. Jos haluat lisätietoja, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.