Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 5 Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Qatar 2023

5 MBA Ohjelmat sisään Qatar 2023

Yleiskatsaus

Hanki MBA Qatarissa ja saavat laadukkaan koulutuksen maassa, jossa nopeasti kasvava talous, joka voi muodoltaan liiketoiminnan Persianlahden alueella. Qatar on asettaa standardin korkeakoulutuksen Lähi-idässä. Tullut osa tätä MBA Qatarissa. MBA Qatarissa on innostava mahdollisuus kehittää liiketoimintaosaamista tarpeen tehdä kilpailukykyinen markkinoille liiketoiminnan ammattilainen.

Osana MBA Qatarissa, opit kuinka soveltaa liike teoria ja menetelmät käytäntöön, yritysten sosiaalinen vastuu, oppia tarvittavat taidot olla tehokas yritysjohtaja, ja hyödyntää tietojaan ja taitojaan liiketoiminnan päätöksentekoa globaaleilla markkinoilla. MBA Qatar antaa sinulle kiinteän liiketoiminnan perusta esimerkiksi rahoituksen, johtamisen, tietotekniikan ja markkinoinnin, ja avaa ovet monille liiketoimintamahdollisuuksia.

Jos haluat tietää enemmän MBA Qatarissa vaihtoehtoja, katso alla ja ehkä löydät ohjelman, joka sopii täydellisesti sinulle. Aloita haku heti!

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet Elintarviketutkimus Energia-alan opinnot Hallinnon opinnot Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu Itsensä kehittäminen Johtamisopinnot
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto