Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 6 Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Portugali 2023/2024

6 MBA Ohjelmat sisään Portugali 2023/2024

Yleiskatsaus

Portugal on Euroopan unionin keskeinen jäsen, ja niinpä maalla on paljon tarjottavaa MBA-ohjelmista kiinnostuneille opiskelijoille. Portugalin tärkeimmät kotimaan talouden sektorit ovat maatalous, matkailu, bioteknologia, ohjelmistot, pankkiala ja vakuutusala, ja kaikilla näillä aloilla on tarjolla myös työpaikkoja Portugalissa MBA-tutkinnon suorittaneille opiskelijoille. Vapaa-ajallaan opiskelijat voivat tutustua nähtävyyksiä pursuileviin kaupunkeihin, joissa on modernit mukavuudet mutta vanhan ajan charmia.

MBA-tutkinto Portugalissa voi parantaa jokaisen liiketalouden ammattilaisen uranäkymiä. Oli lopullinen tavoite sitten ylennys, suuremmat vapaudet tai liikkuvuus eri liike-elämän sektorien välillä, tai vaikka jopa oman yrityksen omistaminen, Portugalissa suoritettu MBA-tutkinto ansioluettelossa on huomattava kilpailuvaltti. Jos MBA-tutkinto Portugalissa kiinnostaa, valittavina on laaja valikoima useiden maininnanarvoisten oppilaitosten trajoamia erikoistuneita opintokokonaisuuksia, joita ovat muun muassa markkinointi, johtaminen ja terveystalous sekä rahoitusala ja energia.

Lue lisää näistä Portugalin MBA-ohjelmista jo tänään!

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet Elintarviketutkimus Energia-alan opinnot Hallinnon opinnot Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu Itsensä kehittäminen
  • Johtamisopinnot
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto