Keystone logo

1 MBA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Perheyritykset 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MBA
 • Liiketalouden opinnot
 • Perheyritykset
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Popular locations

  MBA Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Perheyritykset

  MBA Family Business on suunniteltu erityisesti niille opiskelijoille, jotka aikovat ottaa haltuunsa perheyritys. Nämä eivät ole vain äiti-ja-pop kauppoja; monet monikansalliset yritykset ovat pääosin perheyrityksiä, ja joitakin kysymyksiä he kohtaavat ovat laadullisesti erilaisia ​​kuin muiden yhtiöiden.

  Mikä on MBA Family Business? Se on suhteellisen uusi maisteriksi tunnustetaan, että perheyritykset ovat merkittävä osa elinkeinoelämän ja että he kohtaavat ainutlaatuiset olosuhteet arvaamaton maailmantaloudessa. Kurssit on suunniteltu auttamaan aloitteleva yrittäjiä pysyä muutokset kilpailutilanteessa ja organisaation funktiona globalisaation, vapauttamisen ja yksityistämisen. Kyky navigoida epävarmassa taloustilanteessa vedet tehnyt nykii joita monimutkaisesta dynamiikasta luontainen perheyrityksiä on välttämättömyys aikovia työskennellä tällaisessa ympäristössä.

  Arvo Master of Business Administration on, että se edistää yrittäjyyttä ja parhaiden käytäntöjen kehittämistä perheen liikkeenjohdon. Tämä edellyttää tutkimalla liiketoiminnan jatkuvuuden, seuraajasuunnittelun, tilaisuus ja vika-analyysi, hallinnon, levyt, verot, ja rahoitus. Hyvä ohjelma muodostavat vakaan tasapainon teorian ja käytännön välillä, jonka avulla opiskelijat voivat soveltaa tietoa käytännön keinoja.

  Kustannukset ansaita tämän maisterin tutkinto ja ohjelman kesto vaihtelevat toimielin laitokselle, joten kiinnostuneille opiskelijoille pitäisi laittaa jonkin aikaa osaksi huolellisesti tutkien mahdollisille kouluille. Edellytykset, kustannukset, opetussuunnitelma, ja aikataulut ovat joitakin keskeisiä yksityiskohtia tutkia.

  Valmistuneet harjoittavat hallinto- tai johtotehtäviin. Monet aikovat liittyä perheyritys silmä kohti olettaen ruorissa, kun aika on oikea.Edelleen, tämä maisterin tutkinto usein pareittain perheyritys yrittäjyyteen. Niinpä jotkut valmistuneet käyttää tätä ohjelmaa ponnahduslautana aloittaa oman yrityksen tai käynnissä olemassa olevia pieniä tai keskisuuria liiketoimintaa. Olipa perheyritys on suuri tai pieni, vakiintunut tai vain käynnistymässä, valmistuneet ovat valmiimpia auttamaan sitä pysyä kilpailussa.

  MBA Family Business ohjelmia tarjotaan useista hyvämaineinen toimielinten eri aikoina vuodesta. Online kurssit nyt paljon helpompaa opiskelijoiden harjoittaa niin paljon. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.