Keystone logo

1 MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Operatiivinen johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MBA
 • Johtamisopinnot
 • Operatiivinen johtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Popular study format

  MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Operatiivinen johtaminen

  MBA tunnetaan myös Master of Business Administration. Opiskelijat hankkivat tämän jatko-opintojen liikkeenjohdollisiin aiheisiin. Master-tutkinto voi auttaa valmistuneita aloittamaan uuden uran tai edistymään nykyisellä alallaan.

  Mikä on MBA operatiivisessa johtamisessa? Tutkinto on suunniteltu auttamaan opiskelijoita ottamaan johtava asema nykyaikaisessa liiketoimintaympäristössä. Ohjelman osanottajat laajentavat tietämyskantaansa esimerkiksi logistiikasta, projektinhallinnasta, toimitusketjun hallinnasta, käyttöjärjestelmänhallinnasta, toimintastrategioiden analysoinnista ja tuotannon suunnittelusta ja valvonnasta. Opetussuunnitelma voi sisältää kurssin, kuten prosessin osallistumisen, taloushallinnon ja strategisen suunnittelun. Oppimisympäristö voi koostua käytännön hankkeiden toteuttamisesta, simulointipeleistä, yritystilaisuuksista ja vierailevista yrityksistä. Osallistujat voivat valita keskittymän esimerkiksi logistiikan ja toimitusketjun hallinnan aloilla.

  Opiskelijat, jotka ansaitsevat Master of Business Administration operatiivisen johtamisen voi usein hioa niiden ongelmienratkaisu- ja monitieteettömyyttä, jotka ovat välttämättömiä menestymään jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintamaailmassa. Lisäksi niiden ajanhallintakyky voi auttaa heitä tuottamaan entistä tuottavampia henkilökohtaisessa elämässään.

  Toiminnanohjauksen MBA-kustannukset eroavat toisistaan ​​laitoksesta toiseen. Tulevien opiskelijoiden tulisi arvioida jokaisen koulun ammatillisten ja henkilökohtaisten tavoitteidensa perusteella.

  MBA operatiivisessa johtamisessa voi avata ovia uusille uranäkymille ja korkeammalle ansaintapotentiaalille. Toimiala ympäri maailmaa etsii näitä asiantuntijoita auttaakseen lisäämään tehokkuutta ja pysymään kilpailukykyisinä. Uramahdollisuuksiin voivat kuulua teollisen tuotannon johtaja, operatiivinen johtaja, varastonvalvontajohtaja, toimintojen johtaja ja johto-konsultti. Tässä kilpailukentässä tutkinnon suorittaneet henkilöt saavat yleisesti etua niissä työnhakijoissa, joilla on kandidaatin tutkinto.

  Internet-pohjaiset luokat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden ansaita Master of Business Administration toiminnallisen hallinnan kaikkialla maailmassa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.