Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Liiketalouden maisterit (MBA) Ohjelmat sisään Operatiivinen johtaminen 2023

1 MBA Ohjelmat sisään Operatiivinen johtaminen 2023

overview

MBA tunnetaan myös Master of Business Administration. Opiskelijat hankkivat tämän jatko-opintojen liikkeenjohdollisiin aiheisiin. Master-tutkinto voi auttaa valmistuneita aloittamaan uuden uran tai edistymään nykyisellä alallaan.

Mikä on MBA operatiivisessa johtamisessa? Tutkinto on suunniteltu auttamaan opiskelijoita ottamaan johtava asema nykyaikaisessa liiketoimintaympäristössä. Ohjelman osanottajat laajentavat tietämyskantaansa esimerkiksi logistiikasta, projektinhallinnasta, toimitusketjun hallinnasta, käyttöjärjestelmänhallinnasta, toimintastrategioiden analysoinnista ja tuotannon suunnittelusta ja valvonnasta. Opetussuunnitelma voi sisältää kurssin, kuten prosessin osallistumisen, taloushallinnon ja strategisen suunnittelun. Oppimisympäristö voi koostua käytännön hankkeiden toteuttamisesta, simulointipeleistä, yritystilaisuuksista ja vierailevista yrityksistä. Osallistujat voivat valita keskittymän esimerkiksi logistiikan ja toimitusketjun hallinnan aloilla.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat Master of Business Administration operatiivisen johtamisen voi usein hioa niiden ongelmienratkaisu- ja monitieteettömyyttä, jotka ovat välttämättömiä menestymään jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintamaailmassa. Lisäksi niiden ajanhallintakyky voi auttaa heitä tuottamaan entistä tuottavampia henkilökohtaisessa elämässään.

Toiminnanohjauksen MBA-kustannukset eroavat toisistaan ​​laitoksesta toiseen. Tulevien opiskelijoiden tulisi arvioida jokaisen koulun ammatillisten ja henkilökohtaisten tavoitteidensa perusteella.

MBA operatiivisessa johtamisessa voi avata ovia uusille uranäkymille ja korkeammalle ansaintapotentiaalille. Toimiala ympäri maailmaa etsii näitä asiantuntijoita auttaakseen lisäämään tehokkuutta ja pysymään kilpailukykyisinä. Uramahdollisuuksiin voivat kuulua teollisen tuotannon johtaja, operatiivinen johtaja, varastonvalvontajohtaja, toimintojen johtaja ja johto-konsultti. Tässä kilpailukentässä tutkinnon suorittaneet henkilöt saavat yleisesti etua niissä työnhakijoissa, joilla on kandidaatin tutkinto.

Internet-pohjaiset luokat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden ansaita Master of Business Administration toiminnallisen hallinnan kaikkialla maailmassa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

read_more

filters

 • MBA
 • Johtamisopinnot
 • Operatiivinen johtaminen
fields_of_study
 • Johtamisopinnot (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study