We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

1 MBA Ohjelmat sisään Muoti Muotimarkkinointi 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MBA
 • Muoti
 • Muotimarkkinointi
Opintoalat
 • Muoti (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  MBA Ohjelmat sisään Muoti Muotimarkkinointi

  MBA on jatko-tutkinto, joka tarjotaan yksilöille, jotka suorittavat kursseja liiketoiminnan hallinnossa pidemmälle kuin perusopetuksen ohjelmassa. Yrityksen hallinnon maisteriohjelman hankkiminen voi avata useita uramahdollisuuksia tai avata tietä tohtorintutkinnolle.

  Mikä on MBA Fashion Marketing? Muotiohjelmassa tarjottavat kurssit vaihtelevat ja voivat keskittyä kaikkiin tuleviin muotitrendeihin asiakkuudenhallinnasta ja kuvataiteen historiasta siihen, mitä se tarvitsee omien muotiviivojen kehittämiseen. Opiskelija saa lisätietoja yrityksen strategiasta, tiiminrakentamisesta, immateriaalioikeudesta ja lisensoinnista, digitaalisesta markkinoinnista, e-maineesta, brändinhallinnasta, kuluttajien käyttäytymisestä ja lukuisista muista arvokkaista aiheista.

  Yksilöt, jotka suorittavat tutkintoa muodin markkinoinnissa, ovat yleensä valmistuneet monista arvokkaista taidoista, kuten ajattelun, tietojen analysoinnin ja markkinoinnin luomisesta. Jokainen näistä ominaisuuksista voi osoittautua arvokkaaksi paitsi muotiteollisuudella myös useilla muilla aloilla.

  Koulutuksen kustannukset kaikentyyppisille tutkinnoille vaihtelevat koulusta kouluun ja paikasta toiseen. Jos opiskelijat haluavat harjoitella muodin markkinointia, heidän tulee puhua neuvonantajan kanssa ja tehdä asianmukaista tutkimusta.

  Muotiteollisuus on jännittävä, täynnä monia jännittäviä uramahdollisuuksia niille henkilöille, joilla on tutkinto alueella. Muotimarkkinoinnin MBA-henkilöllä voi olla yksi monista kannustavia työnimikkeitä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, merchandiser, visuaalinen merchandiser, vähittäismyyjä, stylisti, muotisuunnittelija, muoti-toimittaja, tapahtuman johtaja ja PR-johtaja.

  Missä tutkinto voi olla, riippuu sijainnista, budjetista ja olemassa olevista tehtävistä. Online-tutkinto tarjoaa joustavuutta, mikä voi osoittautua käteväksi niille, joilla on useita velvoitteita. Jos haluat lisätietoja kurssitarjontamahdollisuuksista lähelläsi, hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin.