Keystone logo

7 MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Muotialan johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MBA
 • Johtamisopinnot
 • Muotialan johtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (7)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Muotialan johtaminen

  MBA on Master of Business Administration. Se on seuraava vaihe koulutuksessasi, kun olet suorittanut kandidaatin tutkinnon. Yleensä kestää noin kaksi vuotta kokopäiväistä opiskelua, mutta monissa opinto-ohjelmissa on osa-aikatyötä, jotta voit työskennellä, kun suoritat tutkintoa.

  Mikä on MBA Fashion Management? Muoti maailma on yksi osa luovuus ja yksi osa liiketoimintaa. Tämän alan hallintotapa edellyttää molempien osapuolten syvällistä ymmärtämistä. MBA-muodon hankkiminen Fashion Management -ohjelmassa tarjoaa todennäköisesti työkaluja, joita tarvitaan muotimaailman ostamisen ja myynnin hallintaan sekä organisaation dynamiikan, viestinnän, virtuaalisen myynnin ja palvelun, tekstiilien ja muiden tuotteiden hallintaan tarvittavat työkalut.

  Tällaisen ohjelman edut auttavat todennäköisesti sekä urasi että päivittäisessä elämässäsi. Saatat huomata, että opit sellaisia ​​taitoja kuin brändinhallinta, organisaatio ja budjetointi.

  Muotisuunnittelun MBA vaihtelee kustannuksista, ja tekijät kuten sijainti ja koulu vaikuttavat kokonaiskustannuksiin. Valintasi koulu voi antaa lisätietoja ohjelman kustannuksista, joten pääset talousarvion toimistoon.

  Muoti-uralla on laaja kirjo. Voit halutessasi työskennellä suoraan muotimerkin kanssa osastopäällikkönä, joka auttaa hallitsemaan sen vaikutusta ja vaikuttamaan toimialaan. Vaihtoehtoisesti voit päättää toimia kirjoittajana tai editori julkaisuun, joka kattaa alan, kuten lehden tai verkkosivuilla omistettu muotiin. Myös lähialoilla, kuten tekstiileillä ja vähittäismyynnillä, on markkinointi- tai toimintapäällikkö. Opettajat ja koulutusalan ammattilaiset ovat myös tärkeä osa muotimaailmaa, ja saatat huomata, että tutkinto avasi sinut näille oville.

  Koulut ympäri maailmaa tekevät MBA Fashion Management saatavilla sekä kampuksella ja verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.