Keystone logo

2 MBA Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Mediajohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MBA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Media
  • Mediajohtaminen
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MBA Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Media Mediajohtaminen

Master of Business Administration tutkinto on seuraava askel yrityksesi koulutuksessa. Se voidaan suorittaa sen jälkeen, kun olet saavuttanut kandidaatin tutkinnon valitulla painopistealueella. MBA voi vakuuttaa mahdollisille työnantajille, että sinulla on täysi käsitys aiheesta.

Mikä on MBA Media Management -ohjelmassa? Maailma pyörii mediassa monin tavoin. Tämän tutkintoon liittyvät kurssit voivat edesauttaa ymmärtämään, miten tavoitat kohdeasi, sekä opettamaan, miten hallita ihmisiä ja prosesseja, joiden kanssa työskentelet, tehokkaimmin saavuttamaan kyseisen yleisön. On monia tekijöitä, joita voidaan käsitellä mediajohtamisen tutkimuksissa, mukaan lukien etiikka, markkinointi, laki, yhteiskuntatieteet ja paljon muuta.

MBA Media Management tuo mukanaan monia etuja, joista jotkut ovat erikoistuneita teollisuudelle ja jotkut sovellettavissa kaikilla elämänalueilla. Tulet todennäköisesti oppimaan parhaan mahdollisen hyödyntämisen erilaisissa mediamuodoissa tietyn demografisen, ajanhallinnan ja sosiaalisten taitojen saavuttamiseksi.

Tällaisen ohjelman kustannukset vaihtelevat sen laitoksen ja alueen mukaan, missä se sijaitsee. Jotkut ohjelmat maksoivat enemmän kuin toiset. Voit tutustua siihen ohjelmaan liittyvästä kustannuksesta, josta haluat eniten osallistua ottamalla yhteyttä suoraan kouluun.

Mediahallinnan ura-alueet ulottuvat teollisuuden koko pituudelle ja ulottuvat jopa sen ulkopuolelle. Voit halutessasi toimia johtajana toimistossa mediassa tai henkilöstö- tai henkilöstöjohtajana. Voit halutessasi mennä koulutusalaksi mediamainonnan korkeakouluprofessorina. Vaihtoehtoisesti voit työskennellä mediassa itse kirjailijana tai editorina.

Koulut ympäri maailmaa tarjoavat tällaisia ​​ohjelmia, sekä verkossa että luokkahuoneessa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.