We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

2 MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Luovien alojen johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MBA
 • Johtamisopinnot
 • Luovien alojen johtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Luovien alojen johtaminen

  MBA Arts Management ohjelmat on tarkoitettu opiskelijoille kiinnostuneille liiketoiminnan puolelle taiteen ja kulttuurin. Kurssilaiset oppivat tärkeitä näkökohtia ja johtamistaitojen suhteen käyttöliittymän taiteen ja liike.

  MBA Arts Management-ohjelma tarjoaa opiskelijoille vahvan perustan liiketoiminnan kautta ydin kursseja keskittymällä markkinointi, hallinto, talous, rahoitus, etiikka ja lainsäädäntö, jossa korostetaan hallinnan taiteiden alalla. Opiskelijat MBA Arts Management ohjelmat soveltaa teoriaa käytäntöön avulla taiteen perustuvia tapaustutkimuksia havainnollistaa kysymyksiä talous, henkilöstö, strategia ja hallinta luovuuteen perustuvilla aloilla. Kun MBA Arts Management tutkinto, tutkinnon yleensä siirry uran taiteen järjestöissä, kuten galleriat, huutokauppakamarit, musiikki yritykset, teatteri ja museot.

  Jos olet intohimoisesti taidetta ja pyrkivät saamaan tästä ammatillinen liike-elämään, sitten katsomaan läpi MBA Arts Management-ohjelmia alla ja ottaa seuraava askel kohti tavoitteesi!