Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 104 Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Liiketalous 2023

104 MBA Ohjelmat sisään Liiketalous 2023

Yleiskatsaus

Master of Business Administration (MBA) on jatkotutkinto tasolle ylös perustutkinnon liiketoiminnan tutkinto. Useimmilla MBA-kursseilla on joukko ydinluokkia, mutta sinä päätät erikoistua kenttään, kun edet kurssiin. Monet yliopistot vaativat, että otat GMAT -tutkinnon kelpoisuuseesi.

Mikä on MBA liiketoiminnassa? Se on suosittu jatkotutkinto, joka keskittyy monien liiketoiminnan osa-alueisiin. MBA-opiskelijana opiskelet monenlaisia ​​eri aloja liiketoiminnassa. Aiheita, joita saatat kohdata ovat kirjanpito, talous, rahoitus, markkinointi, hallinto, kansainvälinen liiketoiminta ja liiketoimintaoikeus. Suurin osa MBA-ohjelmista tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua tiettyyn liiketoiminta-alueeseen ja täydentää ydinkursseja. Yrityksen maisterin tutkinto on yleensä hyvä saada kokonaisvaltaisempi käsitys kaikista liiketoiminnan eri osa-alueista.

Business School kannustaa tiimityöhön, jonka avulla voit kehittää verkko-osaamistasi. Tämä on hyvä saada mentoreita, etsiä työpaikkoja ja rakentaa ammatillisia yhteyksiä. Voit myös kehittää uusia taitoja ja tietoja, kuten johtajuutta ja älyllistä luovuutta, jotka voivat auttaa edistämään urasi.

Monilla eri tekijöillä on vaikutusta koulutuksen kustannuksiin. Sijainti, ohjelmatyyppi ja osallistumistyyli voivat vaikuttaa MBA-liiketoiminnan lukumäärään. Valitse tarpeisiisi sopiva ohjelma ja ota yhteyttä koulujen toimistoon lisätietoja kustannuksista ja vaatimuksista.

Liiketoimintaohjelmista valmistuneet voivat olla päteviä työskentelemään useilla aloilla: terveydenhuolto, teknologia, rahoituspalvelut tai liittovaltion hallitus. Joitakin suosittuja työpaikkoja, joita voit mahdollisesti harjoittaa, ovat esimerkiksi noudattamisesta vastaava virkamies, liiketoiminnan johtaja, talouspäällikkö, lääkäri- ja terveyspalvelujen päällikkö tai kirjanpitäjä. Nämä ovat vain muutamia mahdollisista urakehitysvaihtoehdoista, ja monet tutkinnon suorittaneet toteavat, että MBA-liiketoiminnalla on paljon mahdollisuuksia.

Yrityksen maisterin tutkinto tarjotaan verkossa yliopistojen kautta ympäri maailmaa. Löydät sopivan MBA-ohjelman, etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
  • Liiketalouden opinnot
  • Liiketalous
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (104)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto