Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 8 Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Kuwait 2023

8 MBA Ohjelmat sisään Kuwait 2023

Yleiskatsaus

Kuwait on houkutteleva monille kansainvälisiä opiskelijoita korkean koulutuksen laatua ja erinomaiset tilat. Opiskelijat jatkaa MBA Kuwait hyötyvät huippuluokan tutkijoita opettanut tunnettu tiedekunta, ollessaan maan rikas kulttuuri ja hyödyntää paikallisia nähtävyyksiä ja meriliikennetoiminnassa. MBA Kuwait voi olla hyvä aloittaa uran alueella tai globaalisti.

MBA Kuwait ohjelmat tarjoavat opiskelijoille monipuolinen koulutus, joka auttaa heitä saamaan kriittistä ja strategisen ajattelun taitoja, joita tarvitaan hallintaan jatkuvasti muuttuvassa globaalissa liiketoimintaympäristössä. Kursseilla että keskittyä aiheisiin, kuten markkinointi, kirjanpito, hallinto, rahoitus, henkilöstöhallinto sekä etiikka, MBA Kuwait opiskelijat oppivat käytännön soveltamista liiketoiminnan teoriasta käytäntöön. On monia vaihtoehtoja MBA Kuwait, mukaan lukien osa-aikaiset, kokopäiväistä, ja verkko-opintoina.

Saat lisätietoja vaihtoehdoista MBA Kuwaitissa, selaa ohjelmia alla ja saatat löytää koulutusta, jotka auttavat sinua saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteet!

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet Elintarviketutkimus Energia-alan opinnot
  • Hallinnon opinnot
  • Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu Itsensä kehittäminen
  • Johtamisopinnot
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto