Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Liiketalouden maisterit (MBA) Ohjelmat sisään Konsernijohtaminen 2023

4 MBA Ohjelmat sisään Konsernijohtaminen 2023

Yleiskatsaus

MBA on jatko-opinto, joka myönnetään korkeakoulututkinnon suorittaneille henkilöille liiketoiminnan johtamisen ja hallinnon alalla. Yleensä Master of Business Administrationin sijoittajat tekevät niin, että ne edistävät uranäkymiä ja lisäävät heidän ansaintapotentiaaliaan.

Monet ihmiset haluavat tietää, mikä on MBA Corporate Governance? Tämän ohjelman kurssit keskittyvät yleensä hallintoon, avoimuuteen ja vastuullisuuteen yritysympäristössä. Yritystoiminnan maailma tuntuu olevan aina tarkkailemassa, minkä vuoksi ohjelman ohjaajilla pyritään antamaan opiskelijoille vahvat raportointikyvyt, kyky muodostaa hyvät yrityspolitiikat ja arvostaa asioita ja haasteita, jotka räjähtävät liike-elämän nykypäivänä.

Yksilöillä, joilla on yritysjohdon tutkinto, on mahdollisuus poimia useita toivottavia taitoja, kuten ohjausta, analysointia ja suunnittelua. Jokainen näistä taidoista voi palvella henkilöä hyvin kaikilla aloilla. Lisäksi tämän ohjelman valmistuneet saavat usein vahvan vastuuntuntoisuuden, joka voi viedä heidät kauas elämässä.

Hallintokulttuurin MBA-kustannukset vaihtelevat laitoksesta laitokseen. Henkilö tekee tutkimustyötään ja mahdollisesti aikatauluttaa tapaamisia akateemisten neuvonantajien kanssa ennen kuin hän hakee johonkin ohjelmaan.

MBA-tutkinnoilla on yleensä taitoja ja ajattelutapoja, jotka ovat välttämättömiä menestymään monilla aloilla ja uralla, erityisesti tieteenalojen tutkintoon liittyvän aihepiirin, kuten hallintotavan, hallinnan avulla. Jotkin työtehtävät voivat olla yritysprojektien asiantuntija, treasury governance -johtaja, yritysviestinnän johtaja, maailmanlaajuinen palvelupoliisipäällikköpäällikkö, yritysjohdon asiantuntija, asianajaja- ja varainhankintaasiantuntija.

Monet laitokset tarjoavat jatko-opintoja hallintotapaan. Mikä laitos opiskelija haluaa ilmoittautua riippuu hänen sijainnista, budjetista ja joustavuudesta. Online-vaihtoehdot ovat käteviä niille, joilla on muita velvoitteita. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • MBA
 • Johtamisopinnot
 • Konsernijohtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto