Keystone logo

Suodattimet

 • MBA
Opintoalat
  Ammatilliset opinnot (0)Arkkitehtuurin opinnot (0)Biotieteet (0)Elintarviketutkimus (0)Elämäntaidot (0)Energia-alan opinnot (0)Esittävät taiteet (0)Hallinnon opinnot (0)Humanististen tieteiden opinnot (0)Ilmailu (0)
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

4 MBA Ohjelmat sisään Kolumbia varten 2024

  MBA Ohjelmat sisään Kolumbia

  Columbia on pidetty yhtenä Etelä-Amerikan parhaiten säilyneistä salaisuuksista. Dynaaminen kaupungeissa erilaisia ​​maisemia ja rikas kulttuuri, monet kansainväliset opiskelijat tekevät valinta MBA Columbia. Korkeakoulutus Columbia on huomattavasti laajentunut viime vuosina ja on johtanut kehitys erinomaiset yritys-ja hoito-ohjelmia, jotka voivat johtaa erilaisia ​​uramahdollisuuksia sekä pienet yritykset ja monikansalliset yritykset.

  Vaihtoehtoja MBA Columbian kokoaikaisesti, osa-aika, ja etäopiskelu, antaa opiskelijoille mahdollisuus osallistua ohjelmaan, joka vastaa heidän tarpeitaan. Opiskelijat jatkaa MBA Columbia saavat perustavaa taitoja ja osaamista liiketoiminnan, joka antaa ne työkalut ajattelemaan kriittisesti ja strategisesti. Ohjelmavaihtoehtoa vaihtelevat MBA Columbia riippuen koulusta, ja monella on sekä Latinalaisen Amerikan ja kansainvälisestä näkökulmasta.

  Selaa alla olevista vaihtoehdoista ja saatat löytää MBA Columbia, jotka auttavat sinua saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteet!