Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 3 Liiketalouden maisterit (MBA) Ohjelmat sisään Kehitysjohtaminen 2024

3 MBA Ohjelmat sisään Kehitysjohtaminen 2024

Yleiskatsaus

MBA on ammattikorkeakoulututkinto, joka myönnetään yksityishenkilöille, jotka suorittavat ylemmän tason opinnoistaan ​​liiketaloudessa. Yksi yleensä harjoittaa Master of Business Administration edetä uramahdollisuuksiaan ja lisätä ansaintapotentiaalia.

Mikä on MBA kehityshallinnassa? Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille analyyttiset, strategiset ja kriittiset ajattelutaidot, jotka ovat välttämättömiä johtajuuden kannalta ja ihmisten ja projektien hallinnoimiseksi. Tässä ohjelmassa tarjotut kurssit voivat kattaa maailmanlaajuisen liiketoiminnan talouden, strategiset liiketoimintaprojektit, strategisen johtamisen, johtamisen ja ihmisten johtamisen, markkinoinnin, toiminnan ja teknologian sekä kansainvälisen liiketoiminnan kontekstissa. Erityiset reitit, joita opiskelijat voivat tutkia, ovat yrittäjyys, konsultointi tai teknologia.

Yritykset, jotka suorittavat tutkinnon liiketoiminnan kehittämiseen, ovat usein mahdollisuus hioa arvokkaita taitoja, joita voidaan käyttää kaikilla aloilla. Kehittyvien analyyttisten ja kriittisten ajatteluominaisuuksien lisäksi opiskelijat voivat myös lähteä pois ohjelmasta, jolla on tarvittavat tiedot ja taidot onnistuneiden tuotekehitysprojektien suunnittelussa, toteutuksessa ja hallinnoinnissa.

Korkeakoulutuksen kustannukset vaihtelevat koulusta toiseen, ja kuinka paljon henkilö voi odottaa maksaakseen MBA: n, riippuu useista kohdista. Ohjelman sijainti ja kesto ovat kaksi suurinta huomioitavaa tekijää.

Koska tämä tutkinto on niin monitieteinen, valmistuneilla ohjelmilla on yleensä työpaikka mahdollisuuksia monilla eri aloilla. Jotkut tietyt työnimikkeet, jotka valmistuneet voivat odottaa, ovat tuotekehityspäällikkö, tutkimus- ja kehitystyön johtaja, liiketoiminnan kehitysjohtajan, tuotekehityspäällikkö, organisaation laajennuspäällikkö, vanhempi tuotekehitysjohtaja, sovellusten kehityspäällikkö tai organisaation suunnittelu- ja kehitysasiantuntija.

Useat oppilaitokset tarjoavat MBA-ohjelman kehittämisen hallinnoinnissa, mutta opiskelijan valitseminen riippuu hänen sijainnistaan, rahoituksestaan ​​ja nykyisistä tehtävistään. Niille henkilöille, jotka joutuvat työskentelemään kokopäivätyössä tai perheen hoidossa, online-kurssit ovat kätevä ratkaisu. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

Lue lisää

Suodattimet

 • MBA
 • Johtamisopinnot
 • Kehitysjohtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto