Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 120 Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Kansainvälinen liikkeenjohto 2023

120 MBA Ohjelmat sisään Kansainvälinen liikkeenjohto 2023

overview

Master of Business Administration on valmistunut tutkinnon suorittaneiden opiskelijoiden, jotka ovat osoittaneet mahtia yritystutkimuksia. Tällainen tutkinto on yksi suosituimmista ja merkittävimmistä ympäri maailmaa. Tämä jatkokoulutusohjelma kestää yleensä kaksi tai kolme vuotta.

Mikä on MBA International Business Administration? Yritystoiminta ja tapa, jolla yritykset voivat toimia ympäri maailmaa, tekee siitä aiheen ainutlaatuisen muista MBA-ohjelmista. Tämä ala tutkii usein liike-elämää ja rahoitusta painottaen globaaleja suhteita intensiivisemmällä tasolla kuin perustutkinto. Tämäntyyppisiin ohjelmiin kuuluvat kurssit voivat olla henkilöstöhallinto, päätöksenteko, toiminnanhallinta, etiikka, markkinointi ja organisaatio.

Tämän akateemisen tason opiskelijat voivat saada lukuisia hyödyllisiä piirteitä, joita voidaan käyttää henkilökohtaisissa ja ammatillisissa ympäristöissä, mukaan lukien vahvat neuvottelu- ja viestintätaidot. Nämä opiskelijat arvioivat usein tietoja ja liiketoimintaperiaatteita, jotka auttavat heitä hioa vaikuttavia analyyttisiä taitoja.

MBA-ansaitsemisen kustannukset riippuvat usein monista tekijöistä. Ohjelmat, joissa vaaditaan enemmän kursseja, ovat yleensä lyhyempiä ohjelmia, vaikka yliopiston tai koulun sijaintipaikka voi nostaa tai laskea koko opetusta. Tulevien opiskelijoiden tulisi tutkia ja vertailla eri ohjelmien kustannuksia tietoisen päätöksen tekemiseksi.

Kansainvälisen yritysjohtamisen ura-alueet ovat lukuisia ja voivat ulottua eri toimialoille. MBA-tutkinnon suorittaneita on usein helpommin palkattu johtoasemissa toisten kesken, joilla on vain perusopinnot. Monet valmistuneet ovat jatkaneet työskentelemään taloustieteilijöinä, rahoitusanalyytikoina, markkinointipäällikkönä, henkilöstöpäällikkönä, kauppatieteilijöinä, pörssivälittäjinä ja suhdetoiminta-asiantuntijoina.

Jos harkitset opinto-optiota kansainvälisen liiketoiminnan tutkintoon, tutustu lukuisiin mahdollisuuksiin ympäri maailmaa. Monet koulut tarjoavat opintoihin ulkomaille ohjelmia tai online-kursseja, jotta voit opiskella kotoa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

read_more

filters

  • MBA
  • Liiketalouden opinnot
  • Liikkeenjohtaminen
  • Kansainvälinen liikkeenjohto
fields_of_study
  • Liiketalouden opinnot (120)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format