Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Julkishallinto 2024

MBA Ohjelmat sisään Julkishallinto 2024

Yleiskatsaus

Master of Business Administration on akateeminen saavutus saatu opiskelija valmistuneista liiketoiminnan koulussa. Tutkinto-ohjelmassa tutkitaan syvällisesti yritystoimintaan liittyviä aiheita. Tämän kunnian saavuttaneet tutkijat saattavat löytää suuremmat uramahdollisuudet yksityisen teollisuuden, hallituksen ja julkisen sektorin organisaatioissa.

Mikä on MBA julkisen hallinnan? Tutkinto tarjoaa koulutusta, jonka avulla opiskelijat voivat täyttää johdon tehtävät liittovaltion, valtion ja paikallishallinnon tasolla. Luokkahuoneen opetus keskittyy yleensä hallintaan, kuten johtamiseen, markkinointiin, kirjanpitoon, tietojen analysointiin, strategiaan ja toimintaan. Ohjelma koostuu yleensä perusopetuksesta, erikoiskursseista ja valinnaisista opinnoista. Monissa tapauksissa luokat opetetaan professoreilla, jotka ovat työskennelleet julkisella sektorilla. Oppimismoduuleihin voi kuulua luentoja, esityksiä ja tiimihankkeita. Ohjelman kesto on yleensä yksi vuosi tai kaksi vuotta.

Opiskelija, joka saa Master of Business Administration julkisen hallinnan usein kehittää erinomaisia ​​ongelmanratkaisu ja analyyttinen taitoja. Tämä osaamisalue voi auttaa organisaatioita saavuttamaan sosiaaliset tavoitteet. Lisäksi he voivat kehittää johtamisominaisuuksia, jotka auttavat heitä ylittämään kaikilla elämän alueilla.

MBA julkisen hallinnan eri kustannukset. Kouluilla on erilaisia ​​palkkioita ja opetusta. On tärkeää, että opiskelija arvioi huolellisesti jokaisen laitoksen ennen lopullisen päätöksen tekoa.

Tutkinnon MBA julkisen hallinnon voi soveltaa johtotehtävänsä eri työllistymistilanteissa. Näiden asiantuntijoiden kysyntä on hallituksessa, koulutuksessa, terveydenhuollossa ja rahoituksessa. Tehty työ on monipuolista. Työn luokkaan kuuluvien tutkinnon suorittaneiden tyyppi voi olla asiakaspalvelun päällikkö, lainaohjaaja, sopimusten hallinnoija, talousanalyytikko, haarakonttori ja etujen hallinnoija. Näiden ammattilaisten odotetaan usein tarjoavan kestäviä ratkaisuja.

Monet yliopistot tarjoavat Master of Business Administration Public Management. Opiskelijat, jotka haluavat kodin perustuvan oppimisen, voivat hyötyä luokkien verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
  • Oikeustieteen opinnot
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto