Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 84 Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Johtamisopinnot sisään Yhdysvallat 2023

84 MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot sisään Yhdysvallat 2023

Yleiskatsaus

Tänään, hallinta on yksi tärkeimmistä, mutta myös haastavin alueilla. Olitpa aloitteleva kaukalo tai kokenut yhden, MBA Management Yhdysvallat lisäävät koulutuksen sekä uramahdollisuuksia. MBA in Management Yhdysvallat on suunniteltu sopimaan etuja, tarpeita ja työkokemus. Tässä ohjelmassa, voit kehittää hallinto-ja ihmissuhdetaidot, jotta saavutat johtamisen tavoitteita.

Pääpaino MBA tutkinnon Management Yhdysvallat on opettaa miten ymmärtää liiketoiminnan ja johdon maailmanlaajuisesti. Sen lisäksi, että opiskelijat oppivat hallitsemaan muutosta ja ajatella kriittisesti ja löytää ratkaisuja haastavia ongelmia.Ne annetaan myös mahdollisuus keskittyä haluamaansa hallinta kurinalaisuutta ja saada käytännön kokemusta tällä alalla.

Ota tulevaisuuden omiin käsiisi ja saavuttamaan ammatillisia tavoitteita ottamalla MBA Management Yhdysvalloissa. Etsi tarjoamat vaihtoehdot alla ja ota suosikki kouluun jo tänään!

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
  • Yhdysvallat
  • Johtamisopinnot
Opintoalat
  • Johtamisopinnot (84)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto