Keystone logo

15 MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Johtamisen ohjelmat 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MBA
  • Johtamisopinnot
  • Johtamisen ohjelmat
Opintoalat
  • Johtamisopinnot (15)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Johtamisen ohjelmat

Master of Business Administration voi avata monia ovia oman ammattiuran. Siksi monet henkilöt palaavat kouluun saada MBA-tunnistetietonsa jo saavuttuaan hallintotasojen nykyisten työnantajiensa kanssa. MBA-ohjelmien jatko-opiskelijat oppivat taitoja, jotka voivat nostaa uransa uudelle tasolle.

Mikä on MBA Executive ohjelmissa? Tämä tutkinto on suunniteltu työskenteleville ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa toimintaansa ja asettua itselleen johtajuusasemaan. Kurssityön ja käytännön toiminnan yhdistelmällä opiskelijat voivat kehittää taitoja, joita he voivat käyttää välittömästi organisaatioissaan. Opiskelija voi odottaa luokkien kattavan edistyksellisiä periaatteita johtamiseen, hallintoon, rahoitukseen ja markkinointiin liittyvissä aiheissa.

MBA Executive ohjelmat opiskelijat ovat yleensä hyvin perehtynyt tekniikoita liiketoiminnan hallintaan. Kuitenkin rahoituksen, johtajuuden ja organisaation taitoja tämän ohjelman aikana, tutkinnon suorittajat voivat paremmin hallita henkilökohtaista taloutta ja tulla johtajia omissa yhteisöissään samalla kun he voivat sijoittaa itsensä strategisten ajattelijoiden heidän järjestöihin.

Ohjelman kustannukset riippuvat sen tarjoamasta laitoksesta ja ohjelmista. Potentiaalisten opiskelijoiden tulee varmistaa, että tutkitaan kaikki mahdolliset vaihtoehdot ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

MBA Executive ohjelmissa voi valmistaa opiskelijoita menestymään erilaisissa tehtävissä johtamisjohtajuudesta suuryrityksissä johtamisasioihin voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa. Erityisesti näiden ohjelmien loppututkinnon suorittaneet voivat päätyä esimerkiksi talouspäällikön, toimintojen pääjohtajan, pääjohtajan ja toimitusjohtajan tehtäviin. Tämän tutkinnon suorittaneilla voi olla enemmän mahdollisuuksia ylemmän tason johtotehtäviin ja ylimmän johdon palkkoihin.

MBA-ohjelmia tarjotaan ympäri maailmaa. Luokat voivat olla saatavilla verkossa ja kampuksella ja aikataulusta riippuen, ja voit jopa valita kokopäiväisen tai osa-aikaisen ohjelman. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.