Keystone logo

16 MBA Ohjelmat sisään Italia varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MBA
  • Italia
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot (0)Arkkitehtuurin opinnot (0)Biotieteet (0)Elintarviketutkimus (0)Elämäntaidot (0)Energia-alan opinnot (0)Esittävät taiteet (0)
  • Hallinnon opinnot (1)
  • Humanististen tieteiden opinnot (0)Ilmailu (0)
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MBA Ohjelmat sisään Italia

Italia on paikka, jossa antiikin maailma ja nykyaika sulautuvat yhteen, ja maa on myös kansainvälinen kulttuurien kohtaamispiste. Italia on monikulttuurinen ympäristö, jossa historian suurten filosofien ajatukset eivät koskaan ole kaukana, ja niinpä maa on itsessään kokemus, minkä vuoksi Italiaan tullaan jatkuvasti useammin ympäri maailmaa suorittamaan MBA-tutkintoa.

Italian MBA-opiskelijat saavat kattavan perehdytyksen liiketalouden käsitteisiin ja toimintamalleihin. Italian MBA-opiskelijat voivat erikoistua opinnoissaan muun muassa seuraaviin aiheisiin: rahotusala ja kirjanpito, markkinointi, mainonta ja johtaminen. Italian MBA-tutkinnon suorittaneilla opiskelijoilla on globaali näkemys liiketalouden toimintamalleista, ja opintojen aikana opitaan soveltamaan teoreettista tietämystä liike-elämän tilanteissa vastaan tuleviin tosielämän ongelmakohtiin.

MBA Italiassa on loistava tilaisuus hankkia jatkokoulutusta kauniissa, historiallisessa maassa. Selaa alla olevia vaihtoehtoja ja löydä Italian MBA-tutkinto, joka sopii juuri sinulle!