Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 17 Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Italia 2023

17 MBA Ohjelmat sisään Italia 2023

Yleiskatsaus

Italia on paikka, jossa antiikin maailma ja nykyaika sulautuvat yhteen, ja maa on myös kansainvälinen kulttuurien kohtaamispiste. Italia on monikulttuurinen ympäristö, jossa historian suurten filosofien ajatukset eivät koskaan ole kaukana, ja niinpä maa on itsessään kokemus, minkä vuoksi Italiaan tullaan jatkuvasti useammin ympäri maailmaa suorittamaan MBA-tutkintoa.

Italian MBA-opiskelijat saavat kattavan perehdytyksen liiketalouden käsitteisiin ja toimintamalleihin. Italian MBA-opiskelijat voivat erikoistua opinnoissaan muun muassa seuraaviin aiheisiin: rahotusala ja kirjanpito, markkinointi, mainonta ja johtaminen. Italian MBA-tutkinnon suorittaneilla opiskelijoilla on globaali näkemys liiketalouden toimintamalleista, ja opintojen aikana opitaan soveltamaan teoreettista tietämystä liike-elämän tilanteissa vastaan tuleviin tosielämän ongelmakohtiin.

MBA Italiassa on loistava tilaisuus hankkia jatkokoulutusta kauniissa, historiallisessa maassa. Selaa alla olevia vaihtoehtoja ja löydä Italian MBA-tutkinto, joka sopii juuri sinulle!

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
  • Italia
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet Elintarviketutkimus Energia-alan opinnot
  • Hallinnon opinnot
  • Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu Itsensä kehittäminen
  • Johtamisopinnot
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto