Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 3 Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Intia 2023

3 MBA Ohjelmat sisään Intia 2023

Yleiskatsaus

Intia on nopeasti kasvanut taloudellinen ja rahoituksellinen keskus globaaleilla markkinoilla, jolloin Intian houkutteleva opiskelijoita ja ammattilaisia ​​eri puolilta maailmaa etsivät edelleen koulutuksensa tai harjoittaa liiketoimintaa. Monet MBA Intia opiskelijat ovat nykyiset ammattilaisia, jotka haluat siirtää ylöspäin urallaan.

MBA Intia tarjoaa opiskelijoille vahvaa osaamispohjaa liiketalous, oppiminen laadukkaita tiedekunnan vahva yliopistoissa. MBA Intiassa ohjelmat tarjoavat erikoistuminen esimerkiksi rahoituksen, johtamisen, henkilöstö, markkinointi ja viestintä. Suorittaneita, joilla MBA Intian tutkinto on pätevä antamaan kilpailukykyisen liiketoiminnan markkinoilla prosessi johtajat, kehitys johtajat, riski analyytikot, ja henkilöstöpäälliköiden, muiden joukossa.

Jos etsit paikka teidän koulutus, joka haastaa sinua kasvamaan henkilökohtaisesti ja ammatillisesti, harkitse MBA Intiassa.Tutustu läpi alla olevista vaihtoehdoista!

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
  • Intia
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet Elintarviketutkimus Energia-alan opinnot Hallinnon opinnot Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu Itsensä kehittäminen
  • Johtamisopinnot
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto