Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 18 Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Henkilöstöresurssit sisään Yhdysvallat 2023/2024

18 MBA Ohjelmat sisään Henkilöstöresurssit sisään Yhdysvallat 2023/2024

Yleiskatsaus

Tämä ohjelma on suunniteltu ammattilaisille, jotka jo työkokemusta HR ja haluaisi parantaa tietojaan ja taitojaan. MBA HR USA käännyt HR-ammattilaisten kautta sekä ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä. MBA HR USA antaa sinulle sekä teoreettista taustaa ja käytännön kokemusta liike-elämästä, jotka voit heti soveltaa käytännössä. Opiskelija oppii ymmärtämään ja analysoimaan organisaation eri kulttuureista, tunnistaa ja tulkita tietoa, viestiä vakuuttavasti ja johdonmukaisesti ratkaista ongelmia ja tehdä päätöksiä asiantuntevasti.

Osa kursseista voi sisältää henkilöstöhallinnon, johdon viestintä, koulutus aikuisille, organisaation käyttäytymistä tai konfliktien hallintaan.Kuitenkin opiskelijat ovat aina pysty tekemään valintaa ja keskittyä omaan ensisijainen kiinnostava alue. Otettuaan MBA HR Yhdysvallat, joudut johtamistaitoja tarvitaan tehokas johtaja ja sinulla on mahdollisuus arvioida ja hallita HR tarpeisiin tahansa yritys.

Jos tämä kuulostaa kiinnostaa sinua, älä epäröi hakea MBA HR Yhdysvalloissa.! Tutustu alla luetellut vaihtoehdot ja löytää joka sopii sinulle parhaiten!

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
  • Yhdysvallat
  • Hallinnon opinnot
  • Henkilöstöresurssit
Opintoalat
  • Hallinnon opinnot (18)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto