Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 29 Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Henkilöstöhallinto 2023

29 MBA Ohjelmat sisään Henkilöstöhallinto 2023

Yleiskatsaus

Master of Business Administration on suosittu valinta opiskelijoille, jotka haluavat kehittää johtamistaitoja, maksaa korkeamman palkkatyön ja / tai kehittää verkostoitumismahdollisuuksia. MBA-ohjelmat tarjoavat tyypillisesti opetussuunnitelman, joka käsittelee nykyaikaisen yritysjohtajan kokemuksen monta osa-aluetta.

Mikä on MBA Human Resource Management? Monet MBA-opiskelijat haluavat keskittyä terävästi määriteltyyn markkinarakoon liiketoiminnan hallinnon tutkimuksessa, ja inhimilliset voimavarat ovat yhä enemmän yksi halutuimmista haaroista. Työntekijöiden, työnantajien, johtajien ja työtilan välinen suhde on henkilöresurssien tutkimisen ydin. Opiskelija perehtyy organisaation käyttäytymiseen ja strategiseen johtamiseen, ja se on koulutettu palvelemaan työntekijöitä sekä osallistumaan uusien työntekijöiden rekrytointiin ja haastatteluun.

Opiskelijat, jotka harjoittavat tätä tutkintoa, voivat saavuttaa erilaisia ​​taitoja, joita he ottavat yhdessä työvoiman kanssa. Neuvotteluihin, organisaatiokäyttäytymiseen ja sovitteluun liittyvät taidot ovat vain muutamia, jotka voidaan kerätä tästä opinnoista.

Kustannukset MBA Human Resource Management vaihtelee opintojen pituuden mukaan, koulun sijainti ja onko ohjelma tarjotaan verkossa tai luokkahuoneessa. Opiskelijoilla on monenlaisia ​​vaihtoehtoja, ja heidän pitäisi pystyä löytämään ohjelma, joka sopii omaan taloudelliseen tarpeeseensa.

Niin kauan kuin on olemassa työnantajia ja työntekijöitä, henkilöstöammattilaisille tulee olemaan vahvat työmarkkinat. MBA-tutkinto Human Resource Management -ohjelmassa on tyypillisesti elinkelpoisia ehdokkaita esimerkiksi henkilöstöhallinnon konsultti, henkilöstöpäällikkö, kansainvälinen inhimillisten voimavarojen ammattilainen, voittoa tavoittelematon henkilöstöosaaja, henkilöstön koulutuskonsultti, koulutus- ja kehityspäällikkö, johtava rekrytoija ja henkilöstöhallinnon IT-asiantuntija.

On sekä online-että paikan päällä koulutusmahdollisuuksia ansaita MBA Human Resource Management. Ajattele mitä haluat ja määritä, mikä vaihtoehto on täydellinen istuvuus. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
  • Hallinnon opinnot
  • Henkilöstöresurssit
  • Henkilöstöhallinto
Opintoalat
  • Hallinnon opinnot (29)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto