Keystone logo

17 MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Globaali hallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MBA
 • Johtamisopinnot
 • Globaali hallinto
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (17)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  MBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Globaali hallinto

  Jos opiskelija haluaa päästä mukaan kansainvälisen yrityksen tai järjestön toimintaan, on globaalin johtamisen MBA usein luonteva valinta, sillä tutkinnon avulla on huomattavasti helpompi tulla valituksi kansainvälisten yritysten kovapalkkaisiin tehtäviin.

  Mikä on globaalin johtamisen MBA? Ohjelma valmistaa opiskelijoita siihen, miten tehdään tärkeitä päätöksiä kun kyseessä on yrityksen lainmukainen laajentuminen yhteen tai useampaan uuteen maahan. Opiskelijat pääsevät kartuttamaan kansainvälisen liiketoiminnan kannalta tärkeitä taitoja, joita ovat muun muassa kansainvälinen rahoitus, globaali markkinointi, kansainvälinen oikeus, diplomaattinen strategia, etniset suhteet ja makrotaloustiede. Ohjelma tarjoaa myös tilaisuuksia opiskelijavaihtoon ja muuhun kansainväliseen liikkuvuuteen, jonka ansiosta opiskelijan arvokas käytännön kokemus karttuu.

  Opintojen jälkeen opiskelijoilla on paremmat valmiudet tehdä yrityksen globaaliin toimintaan ja strategiaan liittyivä päätöksiä. Ohjelman ansiosta opiskelijat ovat haluttua työvoimaa johto- ja esimiestehtäviin hyvin monenlaisissa yrityksissä ja järjestöissä, jotka toimivat globaalisti tai jotka harkitsevat toimintansa laajentamista useampaan maahan. Tutkinnon suorittaneet osaavat tehdä hyviä ja nopeita, kansainväliseen laajenemiseen liittyviä päätöksiä, ja heidän päätöstensä taustalta löytyy aina perusteltu ja pätevä taloudellinen, eettinen, oikeudellinen ja markkinointiin liittyvä strategia.

  Globaalin johtamisen MBA-tutkinnon hinnat vaihtelevat sen mukaan, missä ja millaisessa oppilaitoksessa tutkinto suoritetaan. Opiskelijoiden kannattaa olla yhteydessä kiinnostavaan oppilaitokseen ja pyytää lisätietoa ohjelman kustannuksista ja muista yksityiskohdista. Useimmat ohjelmat kestävät vuodesta kolmeen vuotta.

  Tutkinnon suorittaneilla on paremmat valmiudet tähdätä johto- ja esimiestehtäviin monilla aloilla, muun muassa laskentatoimen ja myyntialan yrityksissä. Jos yritys on aikeissa laajentua turvallisesti ja strategisesti uusille markkinoille ja etsii tähän pätevää muutosjohtajaa, etusijalla ovat yleensä ne hakijat, joilla on ylempi korkeakoulututkinto.

  Jos globaalin johtamisen MBA-tutkinto kiinnostaa, kannattaa kiinnostavaan oppilaitokseen olla suoraan yhteydessä ja pyytää näiltä listätietoa muun muassa ohjelman pääsyvaatimuksista. Tutustu ohjelmiin alla ja ota suoraan yhteys valitsemasi oppilaitoksen opintotoimistoon verkkolomakkeen avulla.