Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 14 Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Data-analytiikka 2023

14 MBA Ohjelmat sisään Data-analytiikka 2023

Yleiskatsaus

Master of Business Administration (MBA) tutkinto tarjoaa opiskelijoille kursseja rahoitus, kirjanpito ja markkinointi. Kokoaikatyössä ilmoittautuminen, MBA voidaan yleensä valmiiksi kahden vuoden kuluessa. Tutkinto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia ja hioa liiketoimintastrategiaa.

Mikä on MBA Data Analysis? MBA Data Analysis opastavat molemmat data-analyysin taitoja ja liike-elämän taitoja. Opiskelija oppia business intelligence, data analytiikan ja tietotekniikka, mukaan lukien tarvittavat taidot liiketoimintaprosessien analysointia ja ennakoivan mallintamisen. Monet ohjelmat painottavat eettisiä periaatteita, johtamistaitoja ja maailmanlaajuisen markkinapaikkojen. Yrittäjyys, rahoitus, kansainvälinen liiketoiminta ja organisaation kehittäminen ovat kaikilla tutkimuksessa, voidaan erikoistunut.

Saatetaan MBA Data Analysis antaa opiskelijoille käytännön tietämystä käytännön tutkimusta kokemuksia.Nämä yhdistää tietoa liiketoiminnan käytäntöjä, joka valtuuttaa opiskelijat parantamaan liiketoimintapäätöksiä ja ammattitaitoa.

Kustannukset saavuttaa MBA vaihtelee suuresti eri oppilaitosten välillä ja alueittain. Lisätietoja aiheesta kustannukset tämän verran, yhteystiedot koulut tarjoavat ohjelmat kiinnostavat sinua.

Dada Analytics on-demand kenttään, ja MBA Data Analysis voi avata monia mahdollisuuksia. Tämä kenttä tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden kasvuun ja kehitykseen ja ansaita mukava palkkoja. Top työnantajat ympäri maailmaa etsivät ihmisiä, joilla analyyttisiä taitoja, jotka auttavat heitä hyödyntämään tietoja. Suositut tehtävänimikkeet kuuluvat liiketoiminnan analyytikko, järjestelmien analyytikko, business intelligence kehittäjä, tiedot arkkitehti ja ratkaisuja arkkitehti. Vaadittavat taidot nämä kannat sisältävät tietovarasto, data-analyysi, tiedonhallinnan, liiketoimintaprosessien ja jäsennelty kyselyn kieli.Kaikki nämä taidot voidaan oppia kanssa MBA Data Analysis.

Tämä tutkinto tarjotaan erilaisia ​​paikallisia, kansainvälisiä, ja online-ohjelmat. Aloita oppiarvo, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
  • Teknologian opinnot
  • Datatieteet
  • Data-analytiikka
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (14)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto