Keystone logo

Suodattimet

 • MBA
Opintoalat
  Ammatilliset opinnot (0)Arkkitehtuurin opinnot (0)Biotieteet (0)Elintarviketutkimus (0)Elämäntaidot (0)Energia-alan opinnot (0)Esittävät taiteet (0)
 • Hallinnon opinnot (1)
 • Humanististen tieteiden opinnot (0)Ilmailu (0)
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

10 MBA Ohjelmat sisään Bahrain varten 2024

  MBA Ohjelmat sisään Bahrain

  MBA-ohjelmia Bahrain tarjoavat opiskelijoille laadukasta opetusta kiinnostava alue maailmassa, joka on älyllisesti ja kulttuurisesti virikkeellinen. MBA Bahrain mahdollistaa tutkinnon helposti Persianlahden alueen keskus kansainvälistä liiketoimintaa.

  MBA Bahrain ohjelmat ovat intensiivisiä, integroiva ja kokemuksellista, että opiskelijoille annetaan tarvittavat taidot käytännön soveltamista liiketoiminnan teoria ja menetelmät reaalimaailman liiketoimintaan liittyvistä asioista. Opiskelijat MBA-ohjelmia Bahrainissa saavat vankka käsitys olennaiseen liiketoiminnan ja valmistuu kanssa tarvittavat tiedot ja taidot menestyä alati muuttuvilla globaaleilla markkinoilla. MBA Bahrain ohjelmien avulla opiskelijat voivat valita erikoistuminen esimerkiksi johtamisen, markkinoinnin, kansainvälisen liiketoiminnan ja rahoituksen, opetetaan ja ohjasivat erittäin pätevä ja arvostettu tiedekunta.

  Tavoita koulutuksen ja ammatillisen pyrkimyksensä MBA Bahrainissa. Selaa vaihtoehtoja alla ja löytää MBA Bahrainissa, joka sopii tarpeisiisi parhaiten!