Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 11 Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Bahrain 2023

11 MBA Ohjelmat sisään Bahrain 2023

Yleiskatsaus

MBA-ohjelmia Bahrain tarjoavat opiskelijoille laadukasta opetusta kiinnostava alue maailmassa, joka on älyllisesti ja kulttuurisesti virikkeellinen. MBA Bahrain mahdollistaa tutkinnon helposti Persianlahden alueen keskus kansainvälistä liiketoimintaa.

MBA Bahrain ohjelmat ovat intensiivisiä, integroiva ja kokemuksellista, että opiskelijoille annetaan tarvittavat taidot käytännön soveltamista liiketoiminnan teoria ja menetelmät reaalimaailman liiketoimintaan liittyvistä asioista. Opiskelijat MBA-ohjelmia Bahrainissa saavat vankka käsitys olennaiseen liiketoiminnan ja valmistuu kanssa tarvittavat tiedot ja taidot menestyä alati muuttuvilla globaaleilla markkinoilla. MBA Bahrain ohjelmien avulla opiskelijat voivat valita erikoistuminen esimerkiksi johtamisen, markkinoinnin, kansainvälisen liiketoiminnan ja rahoituksen, opetetaan ja ohjasivat erittäin pätevä ja arvostettu tiedekunta.

Tavoita koulutuksen ja ammatillisen pyrkimyksensä MBA Bahrainissa. Selaa vaihtoehtoja alla ja löytää MBA Bahrainissa, joka sopii tarpeisiisi parhaiten!

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet Elintarviketutkimus Energia-alan opinnot
  • Hallinnon opinnot
  • Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu Itsensä kehittäminen
  • Johtamisopinnot
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto