Keystone logo

39 MBA Ohjelmat sisään Australia varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MBA
  • Australia
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot (0)Arkkitehtuurin opinnot (0)Biotieteet (0)Elintarviketutkimus (0)Elämäntaidot (0)Energia-alan opinnot (0)Esittävät taiteet (0)Hallinnon opinnot (0)Humanististen tieteiden opinnot (0)Ilmailu (0)
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MBA Ohjelmat sisään Australia

Australian MBA on kansainvälisesti arvostettu tutkinto, ja se voi auttaa sinua eteenpäin urallasi, asut ja työskentelet missä päin maailmaa tahansa. Australiasta on tullut houkutteleva kohde kansainvälisille opiskelijoille, sillä maan väestö on hyvin monikulttuurinen ja maan luonto poikkeuksellisen kaunis ja ainutlaatuinen ja täynnä jännittäviä elämyksiä.

Suurin osa Australian MBA-ohjelmista vaatii opiskelijoilta aiempa työkokemusta, tai ainakin työelämästä opiskelemaan siirtyvät ovat etusijalla, kun paikkoja jaetaan. Näin opiskelijat voivat tuoda oman kokemuksensa ja aiemmin hankitun tietotaidon mukanaan oppimisympäristöön. Australian MBA-tutkinnot pysrkivät edistämään innovatiivisuutta ja kriittistä ajattelua, joiden avulla todellisia maailman ongelmia ratkaistaan. Australian MBA-ohjelmat valmistavat opiskelijoita liike-elämän työtehtäviin, ja koska sekä koulutusohjelmat että näiden opetushenkilökunta ovat hyvin arvostettuja halki maailman, pidetään tutkintoa myös huomattavana kilpailuvalttina työmarkkinoilla.

Jos etsit koulutusta, joka tarjoaa kansainvälistä perspektiiviä kiinnostavassa ja älyllisesti haastavassa ympäristössä, Australian MBA on harkinnan arvoinen vaihtoehto. Tutustu alle koottuihin vaihtoehtoihin!