Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Liiketalouden maisterit  (MBA) Ohjelmat sisään Rosario, Argentiina 2023

1 MBA Ohjelmat sisään Rosario, Argentiina 2023

Yleiskatsaus

Argentiina on tullut alkuun valinta monille kansainvälisille opiskelijoille pyrkii edelleen koulunkäyntiään ympäristö, joka edistää luovuutta ja kasvua. Lisäksi Argentiina on jännittävä paikka jokaista kansainvälistä opiskelija, joka tarjoaa monikulttuurinen väestö, ja vaihteleva ilmasto ja maantiede, että vaihtelee viidakoista ja aavikon kanjoneita. Argentiina paikkoja arvokkaita koulutukseen ja tämä näkyy heidän huippulaatua oppilaitoksissa. MBA Argentiina tarjoaa opiskelijoille erinomaisen koulutuksen yksi Etelä-Amerikan kuuluisimmista maiden ja talouksien.

Kun MBA Argentiinassa, opiskelijat saavat kiinteän liiketoiminnan perusta välttämätöntä menestyksekkään uran. Kursseilla, jotka keskittyvät markkinointi, hallinto, talous, rahoitus, IT, ja etiikka, MBA Argentiinassa opiskelijat oppivat käytännön soveltamista liiketoiminnan teoria reaalimaailman asioita.MBA Argentiinassa ohjelmat tarjoavat joustavuutta kokoaikaisten, osa-aika, ja online-ohjelmia.

Selaa vaihtoehtoja alla MBA Argentiinassa, jotka auttavat sinua saavuttamaan ammatillisia tavoitteita!

Lue lisää

Suodattimet

  • MBA
  • Argentiina
  • Rosario
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet Elintarviketutkimus Energia-alan opinnot Hallinnon opinnot Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu Itsensä kehittäminen Johtamisopinnot
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Liittyvät opintoalat