Keystone logo
Zhongnan University of Economics and Law - MBA School

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School

Johdanto

Lyhyt esittely ZUEL

Zhongnan University of Economics and Law, yliopiston humanististen ja yhteiskuntatieteiden taloustieteen, hallinta ja oikeuden sen kolmea keskeistä tieteenalojen koordinoitu viisi muiden tieteenalojen kuten kirjallisuus, historia, filosofia, tiede ja tekniikka, on korkeakoulun suoraan Opetusministeriö ja yksi yliopistojen sponsoroima "211 Project" sekä yksi tärkeimmistä yliopistoista "985 Project" Advantage Kuri Innovation Platform. Yliopistolla on kaksi kampuksilla-South Lake Campus ja Shouyi Campus, entisen olento vieressä kauniin South Lake ja jälkimmäinen lähellä kuuluisaa historiallista sivuston Wuhan, Yellow Crane torni.

(1) Kiinteät Historical Foundation

Toimielin edeltäjä Zhongyuanin yliopisto, perusti Zhongyuan työvaliokunta keskuskomitean Kiinan kommunistisen puolueen kanssa Deng Xiaoping kuin ensimmäinen sihteeri ja toinen sihteeri Chen Yi johtajana valmistelevan komitean. Vuonna 1953, aikana rakenneuudistus kansallisen korkeakoulujen, Zhongnan Institute of Finance and Economics ja Zhongnan instituutti Politiikka ja laki perustettiin vastaavasti perustuu Institute of Finance and Economics ja Institute of Politics ja lain Zhongyuanin yliopisto, integrointi ohjelmia Taloustieteen ja osastot Politiikka ja laki Sun Yat-Senin yliopistossa, Jinan University, Guangxi yliopisto, Hunan University, Henan yliopistossa jne kuusi maakuntaa Keski Etelä-Kiinassa. Vuonna 1958, Zhongnan Institute of Finance and Economics, Zhongnan instituutti Politiikka ja laki, Zhongnan Poliittinen Kaadereita "Training School ja Oikeustieteiden laitos Wuhan University yhdistettiin Hubein yliopisto. Vuonna 1971 Hubein yliopiston nimeksi muutettiin Hubein Vocational School of Finance and Economics.

Vuonna Jan.1978, edellä mainittu koulu nimettiin uudelleen Hubein Institute of Finance and Economics suostumuksella Hubein maakunnan hallitus ja se sisällytettiin luetteloon ensimmäisen erän korkeakoulujen jotka hyväksyttiin ilmoittautua opiskelijaa ja jatko kansallisesti. Tammikuussa 1979, suostumuksella valtioneuvoston, Hubein Institute of Finance and Economics pantiin valvonnassa sekä valtiovarainministeriön ja Hubein maakunnassa, jossa entinen johtomaalin. Joulukuussa 1984, joka perustuu Oikeustieteiden laitos Hubein Institute of Finance and Economics, Zhongnan instituutti Politiikka ja laki palautettiin johdolla oikeusministeriö. Syyskuussa 1985, Hubein Institute of Finance and Economics nimeksi Zhongnan yliopiston rahoitus ja Economics. Deng Xiaoping kaiverrettu nimi yliopiston henkilökohtaisesti. Helmikuussa 2000, kun hyväksynnän valtioneuvoston Kiinan Zhongnan yliopiston rahoitus ja Taloustieteiden Zhongnan instituutti Politiikka ja laki yhdistettiin yhdeksi-Zhongnan University of Economics and Law, joka perustettiin virallisesti 26. toukokuuta 2000. Lisätietoja kuvioon 2-1 kehittäminen ZUEL. Koska sulautumisen, toimielimen on tehnyt suuria saavutuksia infrastruktuuriin, tiedekunnan tutkimus ja palvelu yhteiskunnalle. Syyskuussa 2005 ZUEL tuli yksi yliopistojen sponsoroima "211 Project". Lokakuu 2012, opetusministeriö, valtiovarainministeriö, ja Hubein maakunnan hallitus allekirjoittivat sopimuksen yhteistyötä rakentaa yliopistossa.

(2) erittäin pätevien tiedekunta Team

Yliopisto koostuu 20 koulua, kuten MBA School, School of Economics, School of Business Administration, School of Accounting (mukaan lukien MPAcc keskus), School of Finance ja verotus, School of Finance, School of Laki ja School of Public Administration (myös MPA keskus), jne. Se on yli 20 hallintoelimiin, kuten yliopiston toimiston, Human Resource Office, kehittäminen ja suunnittelu toimisto, opetus asioiden viraston, tieteellinen tutkimuksen toimisto, International Communication Office, talousjohtaja Office Information Administration Office , logistiikkatoimisto, Career Planning Guidance Office, jne. Se on myös yli 10 elinten puitteissa sen suoraan johdon, kuten kirjasto, File hallintoviraston, Experimental opetus keskus Taloustieteen, juridiikka Experimental Opetus Centre, jne.

On koko ajan opetus- ja hallintohenkilöstö sekä 2600 jäsentä ZUEL, mukaan lukien 1600 opettajat, joista on yli 200 professoria, 500 dosentin ja 160 tohtorin esimiehet. Se on ryhmä oppinut oppineita, jotka ovat saaneet arvostusta akateemisessa maailmassa humanististen ja yhteiskuntatieteen sekä kotimaassa että ulkomailla. Tästä ryhmästä on yksi professori, joka on Cheung Kong Tutkijat Ohjelma ja yhdeksäntoista professoreita, jotka ovat Chu Tian Scholars ohjelma. Neljäkymmentä seitsemän opettajaa nauttia erityistä hallitus päästöoikeuksia valtioneuvoston, kun kolmetoista muut opettajat nauttia erityistä valtionavustuksia Hubein maakunnassa, ja kolmekymmentäkaksi opettajia arvonimen "nuoret asiantuntijat Hubein maakunnassa merkittävässä rahoitusosuudet". Koska kymmenes viisivuotissuunnitelman, kaksi opettajaa on palkittu "Excellent nuoret opettajat", jonka opetusministeriö; yhdeksän opettajat ovat olleet nuoret opettajat Aid Plan sponsoroima opetusministeriö; kaksikymmentäneljä opettajat ovat olleet New Century Excellent Talents tukisuunnitelmaa Opetusministeriön; neljä opettajat ovat olleet jäseniä New Century Sadan tuhannen Kymmenen leiviskää projekti Kiinassa; yksi opettaja on ollut Cross-luvun 111 Talents Project Hubein maakunnassa; ja kolmekymmentä opettajat ovat olleet jäseniä New Century korkean tason Talents Project Hubein maakunnassa. Vuodesta 2000, yli 800 tutkimuksen keskeisten hankkeiden valtion ja maakuntien tasolla on saatu aikaan ZUEL tiedekunnan jäseniä, joista 200 oli hankkeita National Social Science Fund, National Natural Science -rahasto ja keskeiset hankkeet opetusministeriön; ja 600 sponsoroi opetusministeriö, valtiovarainministeriö ja oikeusministeriö. Yli 20000 tutkimustuloksia on saavutettu, mukaan lukien yli 900 monografiat, yli 1000 oppikirjoja, ja yli 17000 opinnäytetöitä, joista yli 600 on julkaistu ulkomailla.

(3) Täydellinen Koulutusjärjestelmä

ZUEL on yli 20000 kokopäiväistä opiskelijaa, yli 6000 jatko-opiskelijoille, 900 jatko-ja 9000 aikuiskoulutuksen opiskelijoita, ja rekisteröi yli 400 ulkomailla opiskelijoille vuosittain samoin. Se sijaitsee kolme ydin tieteenalojen, eli taloustieteen, oikeustieteen ja hallinta. Discipline integraatio, kilpailukykyisen tieteenalojen, laatu suurten, lippulaiva kursseja, kehittää oppikirjoja, ja pystyy opettajien on yhdistetty luoden hyvän koulutusjärjestelmän. Tähän asti ZUEL on ollut Experimental ohjelman Opiskelijat Innovaatio kolme vuotta.

(4) Erinomainen opetuksen laatu

Yliopisto pitää tärkeänä opetuksen laatua. Se muovaa upplysningsfilosofi featuring "opiskelija-suuntautunut opetus", "Total Quality Control", "Special kilpailukyky", ja "koordinoidun kehittämisen" noudattamalla periaatetta "Talent-vaaliminen ensin". Sillä välin se korostaa sen etuja edistetään talenttia "Innovatiiviset, Integroitu, ja International". Esimerkiksi yliopisto tarjoaa opiskelijoille seuraavat kurssit joka edustaa sen erityispiirteet, Englanti lain, journalismin lain, journalismin kauppakorkeakoulu, oikeudellisen Kirjanpito, talous etiikka, Economics of Law, taloustutkimusyksikkö, muutamia mainitakseni. Se myös kansallisesti aloitettu seuraavat kolme julkista compulsories: "Fundamentals of Economics", "Fundamentals of Law" ja "Fundamentals of Management", jotta eteenpäin yhdentymisen ja fuusio sen kolme keskeistä tieteenalojen. Koska yksi suurimmista perustan viljelylle taloudellinen ja rahoituksellinen kykyjä, yliopiston perinnöllinen ja harjoitti hieno perinteitä ja pidetään uudistamista aiemmin yli puoli vuosisataa, ja siten muotoilu käsite "Running ensimmäisen luokan koulutus erottuva ominaisuudet" ja tila lahjakkuutta edistämällä sen mukaisesti. Tämän seurauksena ydin kilpailukykyä opiskelijoiden hiottu. Työllisyysaste opiskelijoiden pitää sijoitus top valtakunnallisesti työpaikat korkeampi riveissä.

(5) Aktiiviset Social Service

Kanssa pysyvyys yhdistämällä tieteellisen tutkimuksen rakentamisen nykyaikaistamiseen, ZUEL antaa täyden pelata kolme tehtävää eli ohjaustehtävästä filosofian ja yhteiskuntatieteiden, konsultointi toiminto monien tutkimus- töitä, ja palvelun tarjoamia tiedekunnan jäseniä. ZUEL on muotoiltu strategia "Double-suunta" (tarkoittaen harjoittamisesta teoreettinen saavutuksia perustutkimuksessa ja reaalimaailman edistäminen soveltava tutkimus) ja käsite "kansallinen visio Hubein keskittyä, Aktiivinen osallistuminen erityispiirteitä". Opastetut strategiaa, ZUEL, hyödyntää sen maksamatta tieteenalojen, pyrkii rakentamaan aivoriihi alan rahoituksen ja lainsäädännön, luo henkisen palvelun Logo yhteensopiva kansallisen strategian "Rise of Keski-Kiinassa" vuonna 21. vuosisadalla ". Tämän seurauksena ZUEL lopulta mahdollistaa itse tarjoamaan tehokkaita henkisen tuen edistämiseksi kansallisten immateriaalioikeuksia strategian rakentaminen lainsäädännön ja talouden kehityksestä.

(6) Nopeampi kehittäminen Kansainvälistyminen.

Kansainvälisissä akateemisen vaihdon ZUEL on kehittänyt maailmanlaajuisesti tutkimusyhteistyö ja akateemisen vaihdon suhteet yliopistojen ja tutkimuslaitosten yli kahdessakymmenessä maassa ja alueilla Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Oseaniassa. Yliopisto on ajaa yhteisiä ohjelmia Visual Communication Design (suunta Animaatio ja Game) ja Film Studies (suunta Kuva sisältö) kanssa Dongseo yliopiston Koreassa. Se on perustanut Konfutse-instituutti State University of New York at Stony Brook (SBU), ja on ohjelmien vaihto-opiskelijoiden kanssa Lundin yliopistossa Ruotsissa, Université de Cergy-Pontoise Ranskassa, Calais korkea Business School Ranskassa, Université Jean Moulin- Lyon Ranska, ESC Saint-Etienne Ranskassa, Oita yliopistossa Japanissa, ja SBU. Yliopisto on yhteisiä ohjelmia Cardiffin yliopiston ja University of Glasgow Britanniassa, University of West Georgia USA, Canterbury University of New Zealand ja Curtin University of Australia. Merentakaisten opiskelijat tulevat yli 70 maasta. Yliopisto vuosittain rekisteröi yli 400 kansainvälistä opiskelijaa. Voit laajentaa kansainvälistä näkemystä tiedekunnan ja parantaa tutkimuksen pätevyys, yliopisto on toteuttanut "Million Project" (jaettaessa 1000000 yuan vuosittain) sponsoroimaan nuorten selkäranka opettajat saavat ulkomailla koulutusta. Aikana 2007-2012, 153 opettajaa lähetetty ulkomailla parannusta oleskelun 6-24 kuukautta. Viime vuosina yliopisto, tällä välin, kiristyy tuo erinomaisen ulkomailla tiedekunnassa. Nykyään ovat myös yli 60 opettajaa, jotka on saatu tohtoria ulkomailta yliopistoissa.

(7) Erinomainen Schooling toimitusehdot

Yliopisto, jonka pinta-ala on yli 461 eekkeriä asuinalue on yli 1.110.000 neliömetriä, on yksi 100 yliopistojen Kiinaan ensin varustettu intranet. Se on varustettu hyvä opetus, kuten multi-media luokkahuoneissa, kielistudioita, erikoislaboratorioita, kiistanalainen tuomioistuimen ja oikeuslääketieteen laitos tunnistaminen keskuksen Rikosoikeus School, ja kokeilla keskukset at School of Business Administration, School of Accounting, School of Information and Safety Engineering ja School of Journalism ja Mass Media, jne Kirjasto on hallussaan yli 3 miljoonaa nidettä kirjoja, yli 2,8 miljoonaa e-kirjoja, ja vuosikymmenten tietokannoissa ammattikirjallisuus tutkivaan ja koko teksti käyttää toimintoja.

Aiemmin yli 60 vuotta sen perustamisesta lähtien, yliopisto, pitäytymällä tunnuslause "oppinut, Rational, hyveellinen ja Devoted" ja suorittaa sen koulutus filosofia "Self-viljely, Integrity, innovaatio-, ja Perfection", peräkkäin osoittautui noin 300000 valmistuneet kaikilla tasoilla maan. Ne ovat erittäin arvostettuja ja ylisti niiden yhteiskunnassa heidän kyvykkäitä ja hyviä ominaisuuksia, eri toimijat ja astetta. Monet näistä valmistuneista on tullut korkeat virkamiehet, akateeminen eliitti, ja liikeporhoja.

Vuonna 2013 peräkkäin yliopiston johto oli vähitellen valmis. Uusi tavoite on asetettu seuraavasti: "rakentaa ensimmäisen luokan tutkimuksellista yliopiston humanististen ja yhteiskuntatieteiden kanssa erityispiirteitä". Sen odotetaan ymmärtää koordinoitu kehittäminen usean tieteenalojen kanssa säilyttäen etuja kolme keskeistä tieteenalojen taloustieteen, oikeuden ja hallinta. Viime vuosina mukaan yleinen kansallinen käyttöönotto opetusministeriön, yliopiston mukaan ensisijaisena tarkoituksena kehittämiseen Professional Master-ohjelmat mukaan lukien MBA ja EMBA. On odotettavissa, että tulevina 5 vuotta, yhteensä ilmoittautuminen Professional Master opiskelijat vievät 50% koko. Yliopisto on tehnyt myönteisen politiikan Professional Master-ohjelmat kannalta ilmoittautuminen suunnitelma, työharjoittelun ja käytännön tiedekunnan valinta, ja taloudellista tukea.

Tila MBA School

ZUEL kuului toisen erän yliopistojen Kiinassa tarjota MBA-ohjelma vuonna 1994; ja vuonna 2002 se oli yksi ensimmäisen erän yliopistojen Kiinassa tarjota eMBA-ohjelma. ZUEL on kiinnitetty suurta huomiota sen MBA-koulutus ja sellaisenaan, esittää suuntaviivat "kehittäminen MBA koulutuksen kanssa koko toimielimen tukea". Sitten vuonna 2000, ZUEL perustettu MBA Education Center, jolloin se koulun tila. Vuonna 2004, joka perustuu onnistuneen toiminnan keskus, ZUEL perustettu MBA School ja valtuutti sen olevan ainoa koulu tarjoaa MBA ja EMBA-ohjelmat. Koska kauppakorkeakoulu yliopiston erikoistunut Finance and Economics, se toimii MBA-koulutus vaatimalla upon edustavat ominaisuudet ja edut sen taloudellisia ja oikeudellisia tieteenalojen.

MBA School, vastaa opetukseen, tieteelliseen tutkimukseen ja hallintaan, on perustanut MBA Office, Financial Office, MBA-ohjelman toimiston, EMBA-ohjelman toimiston, EDP-ohjelman toimiston, Career Development Office, Alumni asiakaspalvelulta, International Exchange Office, International Akkreditointi Office , 19 Avoin opetus § sekä kolme tutkimuskeskusten lukien keskuksen Vertaileva tutkimus kiinalaisten ja ulkomaisten MBA Education, "kiinalainen Finance" Management Kotelot tutkimuskeskuksen ja keskuksen Oyj Value Research.

Koulu tarjoaa tällä hetkellä kokopäiväinen MBA-ohjelma, osa-aika MBA-ohjelma, osa-aika EMBA-ohjelma ja ei-tutkintoon EDP-ohjelma. Koulu on varustettu itsenäinen, kuten luokkahuoneissa, viittaus huoneita, opiskelija-asuntoja ja niin edelleen, yksinomaan MBA ja EMBA opiskelijat. Vuoden 2013, Koulu oli myönnetty MBA astetta yli 2500 opiskelijaa ja EMBA astetta yli 1500 opiskelijaa.

Kun yli 20 vuotta tutkimuksen ja kehityksen, maine ja arvo Koulu on laajalti tunnustettu yhteiskunnassa. Joulukuu 2009, professori Wang Haisu, entinen dekaani, palkittiin "Valtakunnallinen Vuoden Administrator MBA Education". Mukaan 2012 MBA Koulutus ja työllisyyden suuntaviivat myöntämä QS (Quacquarelli Symonds) Britannian, yhteensä ilmoittautuminen ja tutkinnon vastaavasti sijoittui 8. ja 5. Manner-Kiina. Mukaisesti "2013 vaikuttaja MBA Billboard Kiinan" antama lehden "Maailman Yrittäjät" alaisuudessa Maailman Manager Group, EMBA-ohjelma School sijoittui 8. luettelossa "vaikuttaja EMBA ohjelmat Kiina "ja MBA sijoittui 12. luetteloon" vaikuttaja MBA ohjelmat Kiinassa ". Elo 2011, MBA Koulu läpäissyt AMBA akkreditointi, joka entisestään parantaa liiketoiminnan tason MBA ja EMBA-ohjelmat yliopiston, parantaa koulutuksen laatua ja kansainvälistymistä Koulu ja sen ohjelmista. AMBA akkreditointi, koulu, corporating kehittynyt MBA-koulutus vakiona kurinpidollisia ominaisuudet yliopiston, luo uusi lähestymistapa MBA-koulutus, joka on sekä kansainvälistynyt ja juurtunut liiketoiminnan käytännön kiinalaisten yritysten.

Lyhyt johdanto MBA tiedekunta

Vuodesta 2010-2013, kokonaismäärä MBA School MBA ja EMBA kurssin opettajien ja ohjaajilta on saavuttanut 227. Heistä 173 opettajat toimivat kurssin opettajien ja ohjaajilta MBA-ohjelmia, kun taas 122 ovat EMBA ohjelmat. Jotkut opettajat työskentelevät molemmissa ohjelmissa. On 5 päätoimista opettajaa MBA School ja 44 opettajaa toimielimen ulkopuolelta, loput opettajia muista kouluista ZUEL. Koulu hallinnoi tiedekunnan jäsenet avoimen opetuksen kohdat. Taulukosta 1-2, korkeimman asteen ja ammattinimikkeiden tiedekunnan jäsenet on lueteltu. Taulukko 3 ja 4 ovat luettelot MBA ja EMBA ydin tiedekunnan jäseniä.

Kansallinen kokeellinen opetus keskus Taloustieteen

Yliopisto hallussaan "Kansallinen kokeellinen opetus Centre of Economics ja hallinta". Se sisältää yhden talous- Management Opetus tutkimuslaitos ja yli kuusitoista laboratorioissa, mukaan lukien rahoitus ja verotus, Public Economics, makrotaloudellisen analyysin, Pankki- ja arvopaperit, rahoitusjärjestelyt, investointi- ja projekti, vakuutus- ja vakuutusmatemaattiset, Applied Statistics, Electronic laskelma, manuaalinen Labour, E- kauppa, Kattava simulointi, Moderni logistiikka, Merchandising ja Science of Technology, UF ja Kingdee ERP laboratorioissa. Yleinen alue laboratorioiden on noin 3860 neliömetriä. Se on 1899 sarjaa koneet ja laitteet arvostetaan RMB 15000000 ja kuusitoista sviittiä ohjelmistojen. Keskus sitoutuu opetusta, kokeilu ja työharjoittelu toimintaa opiskelijoiden asiaa kursseja, kuten sähköinen kaupankäynti, liiketalous, Henkilöstöjohtaminen, Logistiikan hallinta, markkinointi, ja Kansainvälinen talous ja kauppa. Keskus on avoin kaikille opiskelijoille ja henkilökunnalle Toimielin, joka tarjoaa tyyliltään avoin kokeita.

Liiketalous Kokeellinen Centre

Vuonna 2013, mukauttaa itse informinization MBA koulutuksen ja etäisyys MBA-koulutus, School investoi yli 3 miljoonaa yuania rakentaa "Business Administration Experimental Opetus Centre" tyydyttää IT-suuntautunut ja kaukainen opetusta. Oracle ja HAND Enterprise Solutions Co., Ltd, kansallisesti etuoikeutettu IT konsultointiyritys, yhteistyössä rakentaa Lab School. ERP-ohjelmisto Oracle on asennettu mukana kehittämässä "simuloitu kokonaisvaltainen hallinta Experimental Course".

Tietotekniikka Tuki

Koska yksi ensimmäisistä 100 yliopistojen Kiinassa kehittää intranet, ZUEL tarjoaa vakaan ja nopean intranet opiskelijoille jokaisessa asuntolan, jonka avulla opiskelijat voivat hakea tasalla akateemisten resurssien ajoissa ja sujuvasti. Kaikki opiskelijat yliopiston ei voi vain käydä kirjastossa akateemisten resurssien tai e-tietokantoihin kampuksella, mutta myös voi olla kaukainen vierailun tilinumeron.

MBA School, hyödyntämällä tietotekniikkaa, on rakentanut seuraavia alustoilla, kuten Financial Management Platform, MBA Kattava Management Platform, EMBA Opetus Platform, Student Online Communication Platform, Student Learning Platform, Alumni Service Platform, jne Koulu on myös varustettu sen luokkahuoneissa ja kirjaston IT valmiudet tarjota tehokasta hallinnollista palvelua ja kätevä oppimisen ja viestinnän tiedekunnan ja opiskelijoiden välillä.

Sijainnit

 • Wuhan

  182# Nanhu Avenue, East Lake High-tech Development Zone

  • Wuhan

   SHOUYI Campus: 114 Wuluo Road , 430060, Wuhan

   Kysymyksiä