Keystone logo
© Eric Masi
Wright Graduate University

Wright Graduate University

Wright Graduate University

Johdanto

Palvelussa Wright Graduate University henkilökohtainen oppiminen ei tarkoita vain pieniä luokkia: koet integroidun lähestymistavan koulutukseen, jonka avulla voit soveltaa opintojasi kiireellisimpiin haasteisiisi ja ansaita arvostusta elämässäsi ja liiketoiminnassasi.

Uskomme, että pragmaattinen koulutus on arvokkaampaa kuin arvostettu koulutus – ja viimeaikaiset tutkimukset vahvistavat tämän. Jos aiot sijoittaa tutkintoon tai todistukseen, sen pitäisi tehdä muutakin kuin valita valintaruutu ansaitaksesi sinulle valtakirjan. Siinä tulisi käsitellä taitoja, jotka tekevät eron keskiverto- ja tähtisuorittajien välillä sekä lyhyen aikavälin hyötyjen ja kestävien tulosten välillä.

Wrightissa koet mitä opiskelet, saat valmennusta soveltaaksesi menetelmiä omaan kehitykseesi, mikä tekee sinusta aidon oppaan johtamillesi ja valmentamillesi. Wright-lähestymistapa antaa sinulle toteutettavissa olevia, pieniä päivittäisiä haasteita, joita voit toteuttaa missä tahansa urallasi ja elämässäsi.

Wrightin tiedekunnat ovat tutkijoita - yritysten omistajia, konsultteja, yrittäjiä ja valmentajia - jotka ovat koonneet tehokkaimmat oppimismenetelmät kolmenkymmenen vuoden tutkimus- ja johtamiskehityskäytännöstään korkean suorituskyvyn kanssa.

Jokaisessa ohjelmassa on transformoivan johtajuuden perusopetussuunnitelma, joka antaa sinulle käytännön kokemuksia henkilökohtaisesta johtajuudesta (itsetuntemus ja -kehitys), henkilökohtaisesta johtamisesta (valmennus) sekä ryhmäfasilitaatiosta ja -koulutuksesta ohjelman ensimmäisestä päivästä lähtien.

Tämä poikkitieteellinen lähestymistapa sukeltaa syvälle sekä uuteen että historialliseen tutkimukseen liike-elämän, filosofian, psykologian, koulutusmetodologian ja neurotieteen aloilla ja antaa sinulle työkalut ymmärtääksesi, mikä kaikkia ihmisiä ohjaa ja motivoi.

Jos olet valmis haastamaan itsesi löytämään uusia ajattelu- ja toimintatapoja elämässäsi ja urallasi joka päivä hyödyntääksesi potentiaaliasi urallasi, ihmissuhteissasi sekä sinulle tärkeimpiä unelmia ja tavoitteita, Wright Graduate University on oikea koulutusta sinulle.

Meistä

Wright Graduate University perusti vuonna 2006 Drs. Bob Wright, Judith Wright ja Michael Zwell tarjotakseen jatkotutkintoja nousevilla johtajuuden ja valmennusaloilla. Tämä korkea-asteen oppilaitos tarjoaa tuleville johtajille ja johtajille työkaluja kehittää johtamistaitoja työntekijöiden ja kollegoiden rohkaisemiseksi, tukemiseksi, motivoimiseksi ja inspiroimiseksi, mikä luo positiivista muutosta ja menestystä organisaatioissa ja yrityksissä.

Wright Graduate University (WGU) on sitoutunut korkeimpiin akateemisen huippuosaamisen ja arvoihin, joissa opiskelijoiden kokemus on positiivinen, henkilökohtainen ja tukeva. Koska WGU tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan ohjelmia ja luokkia, olemme ansainneet maineen huippuosaamisesta, löytöistä ja tiedosta. WGU:n laajat kurssit tutkija-ammattilaisten ohjelmissa ovat tunnettuja keskittymisestä aikuisopiskelijoiden ainutlaatuisiin koulutus- ja ammatillisiin kehitystarpeisiin. Työssäkäyvät aikuiset eri puolilta maata saavuttavat akateemiset tavoitteensa ja tasapainottavat kokoaikatyön, perheen ja yhteisön velvollisuuksien vaatimukset. Valmistuneet voivat soveltaa koulutustaan töihinsä ja ammatteihinsa samalla kun he oppivat WGU:n innovatiivisessa virtuaaliteknologiajärjestelmässä.

WGU on ylpeä siitä, että se tarjoaa korkea-asteen ja ammatillisen koulutuksen kaikkien saataville. Tarjolla on joukko innovatiivisia, monipuolisia ja tiukkoja kurssitarjontoja, jotka haastavat, innostavat ja motivoivat opiskelijoita saavuttamaan uuden alun, korkeakoulutuksen ja jopa uuden tavoitteensa. urapolku. Wright Graduate University on myönteinen askel oikeaan suuntaan. Yhteinen säiettä kaikissa WGU:n kurssitarjouksissa ja sertifikaateissa on "Koulutus sellaisena kuin sen pitäisi olla."

Pääsymaksut

Sijainnit

  • Elkhorn

    County Highway H,7698, 53121, Elkhorn

Ohjelmat

Laitos tarjoaa myös:

Kysymyksiä