Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Johdanto

Wittenborgin ammattikorkeakoulu on niin sanottu "boutique-yliopisto" - kauppakorkeakoulu, jonka pääpaino on johtamisessa suhteessa yhteiskunnan tieteenaloihin. Henkilökohtainen huomiomme koulutukseesi on erittäin tärkeää. Tästä syystä suhtaudumme laatuun vakavasti, ja meidät on akkreditoinut Alankomaiden flaaminkielinen akkreditointijärjestö (NVAO) ja Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA).

Olemme ainutlaatuinen kauppakorkeakoulu, jonka mottona on "Better Yourself, Better Our World".

Wittenborgissa tehtävämme on:

Edistetään huippuosaamista kansainvälisen liiketoiminnan ja johtamisen opetuksessa ja oppimisessa sekä luodaan opiskelijoille ja henkilökunnalle paras mahdollinen ympäristö, jossa kansainvälistyminen, monimuotoisuus ja etiikka luovat perustan menestyksekkäästi sovelletulle, tutkimukseen perustuvalle globaalille oppimiselle.

Pääkampuksemme sijaitsee Apeldoornissa, joten esittelemme opiskelijoille paikallisia ja alueellisia organisaatioita, mikä parantaa alueen taloutta sekä kulttuurista ja sosiaalista ilmapiiriä. Amsterdamin toimipisteemme ansiosta voimme tukea Alankomaihin tulevia kansainvälisiä yrittäjiä räätälöidyllä, yrittäjyyteen tähtäävällä kandidaattiohjelmalla, ja Münchenin toimipisteemme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella kahdessa maassa. Wittenborgissa on erittäin motivoitunut ja tuloshakuinen organisaatio, joka toimii monipuolisessa ja monikulttuurisessa ympäristössä, jossa yli 100 kansallisuutta työskentelee, opiskelee, innovoi ja seurustelee yhdessä. Wittenborgissa uskomme, että oppimisen pitäisi olla nautinnollinen prosessi, jonka avulla voit kehittää tavoitteitasi ja pyrkimyksiäsi ja joka tarjoaa sinulle jatkuvaa tukea ja tarvittavaa opiskelupaineita näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Wittenborgin tutkinnon suorittaneet ovat maailman kansalaisia; he kasvattavat kunnioitusta ja tuntevat saavutuksia. He ovat kehittäneet kunnianhimoaan ja ovat ylpeitä huippuosaamisesta. He ovat suurimpia lähettiläitämme!

Wittenborgista

Wittenborgin ammattikorkeakoulun kauppakorkeakoulusta

Itsenäinen ja kansainvälinen

Milloin tahansa yli 100 kansallisuutta työskentelee ja opiskelee yhdessä sen 2 Apeldoorn-paikkakunnalla ja Amsterdamissa. Englanti on ainoa opetuskieli kaikilla kampuksilla.

Yli 30 vuoden kokemus

Tuhannet erittäin työllistyvät tutkinnon suorittaneet vuodesta 1987 lähtien seuraavat uraa Hollannissa ja ympäri maailmaa.

Kaksinkertainen eurooppalainen akkreditointi

& Alankomaiden opetus-, kulttuuri- ja tiedeministeriö (NVAO) sekä FIBAA (saksa, sveitsiläinen & itävaltalainen) tunnustavat ja akkreditoivat koulutusohjelmat.

Glocal & Paikallinen sitoutuminen

Yritysvierailuja, tosielämän hankkeita, harjoittelua ja vierailevia puhujia: runsaasti paikallista ja alueellista sitoutumista hallitukseen, yrityksiin ja järjestöihin. Ajattele globaalisti, mutta
toimi paikallisesti.

Tutkimusympäristö

alueellisten, eurooppalaisten ja kansainvälisten hankkeiden käynnistäminen ja toteuttaminen tutkimuskeskuksessa muun muassa kestävyyden, teknologian, sosiaalisen innovoinnin, koulutuksen & terveydenhuollon
aloilla.

Asiakaslähtöinen lähestymistapa

Henkilökohtainen lähestymistapa, perhemainen ympäristö ja henkilökohtainen ohjaus, opastus ja tuki. Suurin osa ohjelmista antaa opiskelijoille mahdollisuuden aloittaa ja suorittaa valmistuminen 6 kertaa vuodessa.

6 vastaanottohetkeä vuodessa

Seuraavat 3 sisäänottoa: Wittenborgin kaikissa kandidaatti- ja maisteriohjelmissa on 6 sisäänottohetkeä vuodessa. Opiskelijat voivat myös valmistua 6 kertaa vuodessa. Valmistumisjuhlat järjestetään kahdesti vuodessa talvella ja kesällä.

Sijainnit

  • Apeldoorn

    Laan van de Mensenrechten 500

  • Amsterdam

    Piet Heinkade 55

Kysymyksiä